Hygienia- ja turvavälituotteet

Varastoerät nyt alennettuun hintaan! Huolehditaan asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuudesta

Modeon hygienia- ja turvavälituotteiden varastoerät nyt alennuksessa. Toimitukset jopa muutamassa arkipäivässä yrityksenne tiloihin. Hygienia- ja turvavälivalikoimamme tuotteet sopivat toimistoon, konttoriin, kouluihin, päiväkoteihin, liikuntakeskuksiin, uima-halleihin, apteekkeihin, ravintoloihin ja hotelleihin.

Antibakteeriset tarrakalvot

Uutuutena valikoimassamme antimikrobiset tarrakalvot, jotka tehoavat todistetusti viruksia ja bakteereja vastaan. Virusten ja bakteerien kosketustartuntaa voidaan yleisissä tiloissa vähentää merkittävästi pinnoittamalla kalusteita ja muita kosketuspintoja antibakteerisella tarrakalvolla.

Saastuneiden pintojen kautta tapahtuvan kosketustartunnan riski minimoidaan asentamalla pöytiin ja tasoihin, tiskeihin, automaattisiin maksulaitteisiin, ovenkahvoihin, valokatkaisijoihin, porraskaiteisiin antimikrobinen suojauskalvo. Tarrakalvot sopivat esimerkiksi asiakastiloihin, julkitiloihin, ravintoloihin, kahviloihin, hotelleihin, liikuntakeskuksiin, uima-halleihin, kouluihin, päiväkoteihin, apteekkeihin ja konttoreihin.

Antimikrobisessa tarrakalvossa on nopea vaikutus, se tuhoaa koronaviruksesta 229E: 90% 1 tunnissa ja noin 99,9% 24 tunnissa. Kalvolla saadaan aikaiseksi pysyvä ja vakaa vaikutus ilman tehokkuuden menetystä. Kalvo on helppo asentaa kalusteisiin ja poistaa ilman jäämiä ja se on huomaamaton (ohut, läpinäkyvä ja matta). Kalvolla varustetut pinnat voidaan puhdistaa tavallisilla puhdistusaineilla ja kalvo on turvallinen iholle. Antibakteerinen kalvo löytyy valikoimastamme tarrarullana sekä tarra-arkkeina.

Yleisiin tiloihin sopivat hygienia- ja turvavälituotteet

Aivan toimitilan sisääntuloon kannattaa sijoittaa uutuus, poljettava Suomessa valmistettu teräksinen käsidesiannostelija laadukkaalla suomalaisella nestemäisellä käsidesillä varustettuna. Polkimellinen käsidesiannostelija on hygieeninen käytössä, kun ihmisten käsillä ei tule kosketusta pulloon tai telineeseen, jota muutkin käyttävät.

Turvavälitarrat muistuttavat sopivista etäisyyksistä asiakaspalvelutiskeillä ja jonotuspisteillä. Vastaanotto- ja asiointipisteet kannattaa varustaa tyylikkäillä plex-suojilla, jotka saa kätevästi ja tukevasti asetettua pöydälle tai kiinnitettyä kattoon erillisillä ripustusketjuilla. Asiakaspalvelijoiden, terveydenhoitoalan- sekä opetus- ja kasvatustyöntekijöiden suojaksi valikoimastamme löytyy näppärät ammattikäyttöön soveltuvat ja helposti puhdistettavat pisaravisiirit.

Panosta työskentelypisteiden suojaukseen

Toimiston työskentelypisteet on hyvä suojata ja rajata toisistaan turvavälisermeillä. Valikoimassamme on erivärisiä akryylisermejä, huokeita pahvisermejä ikkunalla tai ilman. Työpisteiden kangassermeihin saa lisättyä suojaa erillisellä sermin korotusosalla. Kokoustilat voi varustaa kekseliäällä Meetable-kokouspöydällä ja siihen saatavilla erillisillä istuinpaikat raajavilla akryylisillä suojasermeillä.

Toimitukset nopeasti suoraan varastosta

Toimitamme lähes kaikki valikoimamme hygienia- ja turvavälituotteet suoraan varastosta. Osa turvasermeistä voidaan valmistaa myös asiakkaan toiveiden mukaisin mitoin.

Tutustu hygienia- ja turvavälituotteisiin alla. Modeon asiakapalvelu myös palvelee ja auttaa valitsemaan parhaimmat ratkaisut toimitilojen tarpeisiin info@modeo.fi ja p. 0207 920 270

Hygienia- ja turvavälituotteet