Kuukauden tarjoukset toimistokalusteista

Laadukkaat toimistokalusteet halvalla - Ergonomisin toimiston työtuoli on vaihtuva työtuoli

Staattista istumatyötä tekevän on tärkeä saada veri kiertämään työpäivän aikana. Olo on energisempi ja ajatus kulkee paremmin, kun keho pysyy aktiivisena työpäivän ajan. Paras yhdistelmä päätetyöskentelyyn toimistossa on, kun työskentelyasentoa säädettävän työpöydän ääressä vaihtelee seisomisen ja eri tuolityypeillä istumisen välillä.

Aktiivista istumista työpaikalla voi tukea tarjoamalla erilaisia vaihtoehtoja istumatyöskentelyyn. Toimiston yhteiskäyttöön hankitut erilaiset aktivoivat työtuolit ovat kustannustehokas satsaus terveyteen ja työhyvinvointiin. Tuttua kuntopyörää muistuttava toimistopoljin mahdollistaa liikkumisen työpäivän aikana, mikä lisää työssä jaksamista ja keskittymiskykyä. Satulatuoli mahdollistaa neutraalissa kehon asennossa työskentelyn ja aktivoi selän lihaksia. Aktiivituoli pitää kehon liikkeellä ja mielen virkeänä myös istuessa.

Vaihteleva työasento on paras vaihtoehto ergonomian kannalta. Hyvä työergonomia tekee työyhteisöstä terveemmän ja tehokkaamman. Hanki toimistollesi laadukas työtuoli, aktiivituoli, satulatuoli ja toimistopoljin nyt halvalla jaettuun yhteiskäyttöön.

Tilaa toimistokalusteet kätevästi verkosta, tai tutustu tarjoustuotteisiin myymälöissämme. Tuotteet voi noutaa Modeon Helsingin varastolta tai tilata nopealla kotiinkuljetuksella koko Suomeen (toimituskulu 69 €).

Hintoihin lisätään alv. 24%. Tarjoukset ovat voimassa 31.10.2019 asti tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Huokeita toimistokalusteita löydät myös Modeo Outletista

Tutustu Outlet-valikoimaan

Kuukauden tarjoukset