Modeo suuntaa kohti ravintola- ja hotellimaailmaa

Työympäristöosaaja panostaa nyt vahvasti ravintoloihin, kahviloihin ja hotelleihin sopiviin kalustebrändeihin ja kalustevalikoimaan.

Ennen avokonttoreihin ja ergonomiaan keskittynyt toimistosisustamisen kulttuuri on muuttunut. Kasvavana trendinä nykypäivän toimistoista halutaan ravintolatyyppisiä elämyskeskuksia.

Tämän vuoksi olemme panostaneet vahvasti kahvila-, ravintola- ja hotelliympäristöihin sopiviin brändeihin ja kalusteisiin. Pienestä toimijasta yhdeksi Suomen suurimmaksi toimistokalustajaksi, Modeo on kasvanut sitkeällä yrittäjyydellä, luovuudella ja visiolla.

”Menestystekijämme on se, että ollaan koko ajan etsitty trendejä ja kehitetty valikoimaa. Pikkuhiljaa olemme lisänneet valikoimaamme brändejä ja tuotteita palvelemaan juurikin horeca-bisnestä.” Modeon myyntijohtaja Mika Järvinen kertoo innoissaan. Yksi suurimmista Modeon edustukseen juuri tulleista brändeistä on hollantilainen Satelliet. Satelliet on palvellut ravintola- ja majoitusalan yrityksiä jo yli 45 vuotta. Vuosien varrella Satellietista on kasvanut yksi Euroopan suurimmista Horeca-alan kalustetoimittajista. ”Haluamme panostaa monipuoliseen kalustevalikoimaan, joka sopii uniikkeihin ja erilaisiin kahviloihin, ravintoloihin, baareihin ja hotellitiloihin. Tämän vuoksi Satelliet oli meille nappivalinta.” Järvinen valottaa.

Modeon vahvuuksiin kuuluu asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu, asiakkaan tarpeet huomioiva suunnittelu, laadukas tuotevalikoima sekä kilpailukykyiset hinnat. Palveluiden ja valikoiman monipuolisuus, oma nopea logistiikka ja taitavat kalusteasentajat erottavat yrityksen selkeästi alan muiden kilpailijoiden joukosta.

”Me tarjoamme vahvan kalustamisen palvelukokonaisuuden nyt myös horeca-yrityksille” kertoo Joonas Rockas Modeon Design&Build -palveluista. ”Vuosien saatossa kerätty kokemus ja tietotaito on kasvattanut Modeosta ketterän ja monipuolisen toimijan, joka pystyy nyt täyttämään myös ravintola- ja hotelliyritysten tarpeet ja vaatimukset”. ”Panostaminen ravintolabisnekseen on meille luonnollinen siirtymä, sillä meillä on täydellinen valikoima ravintoloihin ja hotelleihin sopivia kalusteita” Joonas avaa.

Modeo on Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n virallinen yhteistyökumppani.

Kuvat: Modeo / Satelliet / Menu

Kiinnostuitko? Lue lisää ravintola- ja hotellikalustevalikoimastamme!

Tutustu valikoimaan

Kiinnostuitko Modeosta? Tutustu ja lue lisää meistä.

Tutustu