Sähköpöytä toimistoon

Kun tarvitset työpöytää toimistoon, on paras valinta säädettävä sähköpöytä.

Sähköpöydät ovat modernin toimiston peruskalustoa. Jos ennen työtekijä saattoi saada käyttöönsä sähköpöydän ainoastaan terveydenalan ammattilaisen lausunnolla, niin nykyisin lähes jokainen kalustettava toimisto ja konttori varustetaan sähköpöydillä perinteisten työpöytien sijaan.

Sähköpöytä tukee hyvää ergonomiaa toimistotyössä

Säädettävän sähköpöydän kasvava suosio perustuu ergonomian tärkeyden huomioimiseen työpaikoilla. Kun ennen työpöydän äärellä vain istuttiin, niin nykyisin sähköpöytien yleistyminen on mahdollistanut sen, että töitä tehdään ergonomisesti sekä istuen että seisten, työasentoa päivän aikana vaihdellen.

Sähköpöydän etuja on myös se, että koska työtason korkeutta voi mielensä mukaan vaihdella, sopii sähköpöytä erinomaisesti erilaisten ja eri kokoisten henkilöiden tarpeisiin. Lisäksi kun työtason korkeus on säädettävä, voi sähköpöydän ääressä istua kätevästi niin työtuolilla, satulatuolilla, aktiivituolilla tai pallotuolilla, valintansa mukaan.

Sähköpöydät ja sermit asiakkaan tarpeen mukaan

Modeon kalustevalikoiman sähköpöydistä löydät runsaasti eri kokovaihtoehtoja, niin sähköpöytiin kuin kulmasähköpöytiin. Lisäksi pystymme ketterästi toimittamaan sähköpöydät eri kansimateriaaleilla tai valinnan mukaan valkoisilla, harmailla tai mustilla pöydän jaloilla. Myös sähköpöytiin sopivat sermit ja seinäkkeet voidaan toimittaa asiakkaan väritoiveiden mukaan. Näin, sekä sähköpöydät että sermit ja seinäkkeet, saadaan sopimaan yhteen toimistotilojen sisustuksen ja värimaailman kanssa.

Laadukkaita sähköpöytiä nopealla toimituksella

Modeon sähköpöydät ovat markkinoiden parhaimpia ja erittäin korkealaatuisia. Modeon sähköpöydät ovat aina kaksimoottorisia ja kulmasähköpöydät kolmemoottorisia. Nostovoimaa pöydillä riittää jopa 100 kiloon. Suurin osa sähköpöydistämme ovat varastotuotteita ja ne saadaan toimitettua jopa muutamassa päivässä. Valitse siis Modeon laadukas sähköpöytä, kun mietit uutta työpöytää niin konttoriin kuin kotitoimistoon.

Kiinnostaako työergonomia? Lue ohjeemme parempaan ergonomiaan toimistossa

Katso vinkkimme