Satelliet

Ravintola- ja hotellikalusteet yhdeltä Euroopan suurimmista ravintolakalustebrändeistä

Modeon kalustevalikoimasta löydät nyt Satellietin, joka on yksi Euroopan suurimmista Horeca-alan kalustetoimittajista. Hollantilainen Satelliet on palvellut ravintola- ja majoitusalan yrityksiä jo yli 45 vuotta.

Satellietilla on erittäin monipuolinen kalustevalikoima, joka on suunniteltu nimenomaan kahvila-, ravintola- ja hotelliympäristöön. Satellietin laaja mallisto rakentuu pääosin Satellietin oman kalustetuotannon ympärille. Mallistosta löytyy monipuolinen valikoima eri tyylisiä ja kokoisia ravintola- ja baaripöytiä, ravintolatuoleja, baarituoleja, sohvia, aulatilojen kalusteita sekä ulkokäyttöön sopivia terassikalusteita.

Satelliet luo jatkuvasti uutta ja on ajan hermolla. Vuosien varrella Satellietista on kasvanut yksi Euroopan suurimmista Horeca-alan kalustetoimittajista. Satelliet haluaa kalusteillaan luoda ravintola- ja hotelliympäristöissä mieleenpainuvia elämyksiä.

Satellietin tyylikkäät kalusteet sopivat ravintoloihin, baareihin, kahviloihin sekä hotelleihin. Ravintoloiden ja hotellien hektinen elämänrytmi on otettu kalusteiden suunnittelussa tarkasti huomioon ja kalusteissa on panostettu korkeaan laatuun, kulutuksen kestoon ja pitkäikäisyyteen.