Sedus Se:fit - Laadukas valinta kotitoimistoon

Lisää liikkuvuutta osaksi työpäivään tyylikkäällä ja laadukkaalla Sedus Se:fit -aktiivituolilla.

Sedus Se:fit on Saksassa valmistettu laadukas aktiivituoli, joka tuo toivottua liikkuvuutta muutoin staattiseen istumatyön asentoon. Tyylikäs ja minimalistinen Se:fit on loistava valinta kodin etätyöpisteeseen.

Sedus on pitkän linjan saksalainen kalustevalmistaja, jonka kalusteille tyypillisiä piirteitä ovat ilmavuus sekä leikkimielisyys ja ergonomia ja ekologisuus. Seduksen kalusteet valmistetaan Saksassa parhaalla ammattitaidolla.

Aktiivista liikettä työpäivään

Monipuolinen Se:fit -aktiivituoli tukee käyttäjän aktiivista liikettä, joka pitää etenkin käyttäjän keskivartalon lihakset aktiivisina. Tuolissa on keinumainen levyjalka, jonka ansiosta käyttäjä pystyy myös miellyttävästi nojaamaan tarvittaessa eteen ja taakse. Se:fit on suunniteltu kestämään jatkuvaa ja pitkäaikaista käyttöä.

Palkittua saksalaista muotoilua

Tuolin istuinkorkeus on säädettävä 52-82 cm välillä portaattomalla säädöllä, joten tuolin saa säädettyä juuri käyttäjälleen sopivaksi, sekä sopii niin normaalin pöytätason kuin baaripöydän kanssa käytettäväksi. Korkeus säädetään helposti tuolin istuimen alareunassa sijaitsevalla säätöpainikkeella.

Se:fit on palkittu vuonna 2019 muotoilun kansainvälisellä Reddot-palkinnolla. Tuoli on kevyt, vain 5,1 kiloa, ja sen saa kätevästi kannettua paikasta toiseen. Tuolin halkaisija on 36,5 cm, joten se sujahtaa kodin pienempäänkin työtilaan. Valmistajan takuu tuolille on viisi vuotta.

 

Tarjoamme tuotteelle ilmaisen toimituksen

Tilaa Sedus Se:fit kätevästi verkosta. Tarjoamme tuotteelle nyt ilmaisen toimituksen Suomessa! (norm. toimituskulu 49 €) Voit myös koeistua ja tutustua tuoliin Modeon myymälöissä.

Kaipaako kotitoimistosi päivitystä? Tutustu kotiin sopiviin toimistokalusteisiimme

Tutustu