Flexbar taittotiski, yksinoikeudella Modeolta

Innovatiivinen, 30 sekunnissa kasattava taittotiski, nyt valikoimassamme. Flexbar taittotiskejä edustaa Suomessa yksinoikeudella Modeo.

Flexbar on monipuolinen taittotiski, joka on erinomainen vaihtoehto, olipa kohteena sitten: hotellin aula, yrityspuisto, kauppakeskus, monitoimitila, pop-up myymälä, kesäterassi, koulutuskeskus, seurakuntatalo, yrityspuisto, risteilijä, kulttuurikeskus, kylpylä, huvipuisto, konserttitalo, elokuvateatteri, messuhalli, lentokenttä…

Asiakaspalvelussa kaikki lähtee ensivaikutelmasta. Laadukas vastaanottotiski on edustava, sekä käytännöllinen tiskin takana työskentelevälle asiakaspalvelijalle. Välineiden tulee löytyä nopeasti ja työtasoa tulee olla riittävästi.

Edustaville vastaanottokalusteille on käyttöä muuallakin kuin auloissa ja konferensseissa. Baaritiskit ovat olennainen osa tapahtumien tarjoilua ja elämää terasseilla. Kiintokalusteena tiski on useimmiten suuri investointi ja sitä ei luonnollisestikaan saa otettua mukaansa, kun tarve olisi toisaalla. Juhlat ja konferenssit vaihtavat paikkaa ja tilojen muunneltavuus koetaan tärkeäksi.

Nyt löydät valikoimastamme Flexbar -taittotiskin – myös vuokralle! Sen kasaus vie vain 30 sekuntia.

Monikäyttöiseksi suunniteltu Flexbar sopii niin viinibaariin kuin konferenssivieraiden vastaanottoon – sisällä sekä ulkona. Baaritiski on muotoiltu skandinaaviseen minimalistiseen tyyliin, joten se sopii useimpiin tiloihin.

Tyylikäs ja käytännöllinen Flexbar vie vähän säilytystilaa.

Flexbar -taittotiski on helppo ja nopea kasata, sekä taittaa kokoon. Sen kasaamiseen menee vain 30 sekuntia. Flexbar -taittotiskissä ei ole irtonaisia osia, eikä sen kasaaminen vaadi työkaluja. Katso video tästä!

Flexbar on kustomoitavissa eri materiaalivaihtoehdoilla. Vakiomallin ulkosivut ovat mustaksi maalattua galvanoitua terästä. Ulkosivuille on saatavilla lisävarusteena magneettimatto, mihin voi printata esimerkiksi yrityksen logon.

Flexbar -taittotiskistä on myös ääntä absorboiva puupaneloitu malli, jonka viiluvaihtoehdot ovat tammi, savutammi, ja pähkinä.

Myös asiakkaan omat materiaalit ovat mahdollisia ja erilaiset design teräkset, joista esimerkkinä alla kultaisena hohtava tiski.

Flexbar valmistetaan Göteborgissa, Ruotsissa.

Kiinnostuitko Modeosta? Tutustu ja lue lisää meistä.

Tutustu