Leaf - ainutlaatuinen työtuoli toimistoon tai kotiin

Leaf vastaa työtuolien muuttuneisiin vaatimuksiin ja käyttötarpeisiin ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan. Yksinoikeudella vain Modeolta.
Leaf työtuolit
Leaf työtuolit valmistetaan Euroopassa.

Uutuus Leaf on yksi markkinoiden pisimmälle viedyistä työtuolimalleista. Se vastaa työtuolien muuttuneisiin vaatimuksiin ja asiakkaiden käyttötarpeisiin tarkkaan hiotulla tekniikallaan. Selkeä design, orgaaninen muotokieli sekä parhaimmat käyttöominaisuudet tekevät tuolista ainutlaatuisen valinnan toimistoon ja kotiin.

Kuinka Leaf sai alkunsa?

Uuden tuotteen suunnittelu aloitetaan aina niin sanotulla briefingillä, jossa määritellään tuotteelle halutut ominaisuudet. Leafin briefingissä lähtökohdiksi määriteltiin muun muassa ajaton design sekä selkänojan verhoilu- ja verkkoselkänoja vaihtoehdot.

Leafin muotoilusta vastasi italialainen suunnittelija Massimo Costaglia. Massimo piirsi tuoliin lehden muotoisen selkänojan, jonka varsi kantaa selkänojaa sekä ristiselän tukea. Tästä muodosta sarja sai Leaf nimensä. Muotoiluun Massimo sai innoitusta myös luonnosta paikallisen pohjoisitalialaisen Trevison alueelta, jossa valmistetaan laajalti niin Proseccoa kuin tuolikomponentteja.

5 vuoden takuu

Tyylikäs Leaf sujahtaa luonnolliseksi osaksi tilan tai huoneen muuta sisustusta. Moderni työtuoli toimii myös sisustuselementtinä juuri käyttäjän toivomalla tavalla ja värityksellä. Leaf-sarja valmistetaan Tšekin tasavallassa Moravian alueella, joka tunnetaan erityisesti korkeatasoisista verhoilu‐ ja käsityötaidoista. Leaf-työtuoleilla on 5 vuoden takuu.

Leaf-malliston varastotuotteet toimitetaan nopeasti suoraan Modeon varastosta. Tilaustuotteiden toimitusaika on 5 viikkoa. Tilaa omasi ja ihastu!

Lataa Leaf-malliston esite (pdf)

Leaf työtuolit