Modeolta Suomen laajin vetäytymistilojen mallisto

Laajensimme vetäytymistilojen valikoimaa  - nyt löydät Modeolta yhä monipuolisemmin huippuluokan äänieristettyjä ja palkittuja työtiloja!

Erilaiset vetäytymistilat ovat tänä päivänä jo todella tärkeä osa monen, oman potentiaalinsa maksimoimiseen tähtäävän yrityksen työskentely-ympäristöä.

Hiljaisuus ei ole toimitiloissa useinkaan lainkaan itsestäänselvyys, vaikka se on kriittistä keskittymiselle ja tätä myöden myös tehokkuudelle ja luovalle työskentelylle. Vetäytymistilat mahdollistavat työnteon sujuvuuden, tehokkuuden ja työskentelymukavuuden sekä tukevat työyhteisön hyvinvointia tarjoamalla tilaa keskittymiselle ja häiriöttömälle työskentelylle. Suuremmat vetäytymistilat toimivat täydellisesti tehokkaaseen ryhmätyöskentelyyn erikokoisten tiimien kesken.

Modeolta, Suomen laajimmasta vetäytymistilojen valikoimasta, löydät eri ominaisuuksilla varusteltuja vetäytymistiloja useissa eri hintaluokissa. Uuden tulokkaamme Frameryn lisäksi löydät Modeon valikoimista myös edelleen esimerkiksi Silenin palkitut ja korkealaatuiset työtilat! Molempien valmistajien keskeisiin arvoihin kuuluu kestävyys, joka on pitkälle huomioitu heidän toiminnassaan.

 

Vetäytymistila tarpeeseen kuin tarpeeseen

Edustamiemme brändien valikoimista on löydettävissä eri kokoisia vetäytymistiloja kaikenlaisiin tarpeisiin, erilaisilla viimeistelyillä ja kalustuksella sekä vaihtelevilla teknisillä ominaisuuksilla. Eroavaisuuksia eri brändien välillä löytyy esimerkiksi hintaluokan ja muotoilun suhteen. Tässä artikkelissa esittelemiemme Frameryn ja Silenin lisäksi valikoimistamme löytyy esimerkiksi Mikomaxin, Narbutaksen, Seduksen, Taigan, Vetrospacen sekä Borgin vetäytymistiloja.

Miten sitten valita juuri omiin tarpeisiin sopiva vetäytymistila? Asiakkuuspäällikkömme Roni Mäkipää listaa muutamia seikkoja, jotka on hyvä ottaa huomioon vetäytymistilaa valittaessa:

 

  • Tarpeet ja käyttötarkoitus: Onko vetäytymistila tarkoitettu hiljaiseksi työskentelytilaksi, rentoutumiseen, keskittymiseen, ryhmätyöskentelyyn vai vaikkapa puheluihin tai videopalavereihin? Tämä vaikuttaa suoraan myös siihen, minkä kokoinen vetäytymistila tarvitaan. Onko liikuteltavuus tai modulaarisuus tärkeää?

 

  • Tilan ominaisuudet: Vetäytymistilaan saatavilla olevat ominaisuudet on hyvä ottaa huomioon ja varmistaa, että nämä sopivat käyttötarkoitukseen. Tässä kohdin on hyvä pohtia ominaisuuksia kuten kalustus, valaistus, ilmanvaihto, sähköpistokkeet ja tarvittaessa näyttö tai videoneuvottelujärjestelmä.

 

  • Akustiikka: Vetäytymistilan tulisi tarjota riittävästi äänieristystä suhteessa käyttötarkoitukseen. Tässä kohdin voidaan pohtia, tarvitaanko tilaa A-luokan äänieristys vai riittääkö käyttötarkoitukseen B-luokan äänierityksellä varustettu budjettiystävällisempi ratkaisu. 

 

  • Budjetti: Myös budjetti tulee luonnollisesti ottaa huomioon ja suhteuttaa toiveet siihen. Nykyään onneksi löytyy myös joustavia rahoitusvaihtoehtoja kuten leasing ja vuokraus, jotka helpottavat päätöksen tekoa.

Framery on edelläkävijä äänieristettyjen työtilojen ja suunnittelussa ja valmistuksessa. Kehitämme toimistoteknologiaa joka auttaa ihmisiä saamaan asioita aikaiseksi töissä.

Framery

Framery

Vastikään uuden malliston lanseeranneen Frameryn ajattoman tyylikkäät työtilat on varustettu lukuisilla työntekoa sujuvoittavilla ominaisuuksilla ja patentoitudulla älykkäällä teknologialla, joka takaa ainutlaatuisen mukavan käyttökokemuksen!

A-luokan äänieristyksen ansiosta voit keskittyä työhösi ilman häiriöitä. Ilmanvaihto on säädettävissä yksilöllisiin tarpeisiin sopivaksi – maksimaalinen ilmavirta ylittää alan standardit kaikkialla maailmassa. Säädettävien LED-valonlähteiden ansiosta voit valita saumattomasti video- tai työskentelytilan välillä tai tehdä manuaalisia säätöjä mieltymystesi mukaan. Frameryn teknologia tekee lisäksi esimerkiksi tilojen varaamisesta huoletonta.

Miksi Framery? Tällä videolla pääset tutustumaan tarkemmin Frameryn huippuluokan ratkaisuihin.

Frameryltä löytyy myös verkkosivuiltaan konfiguraattori, jonka avulla voit ideoida omiin tarpeisiisi ja preferensseihisi soveltuvaa vetäytymistilaa.

Silen

Silenin perustajilla on yli 20 vuoden kokemus äänieristettyjen ratkaisujen tarjoamisesta asiakkaille. Silenin kustomoitavat ja modulaariset vetäytymistilat tuovat mahdollisuuden syventyä työtehtävään tai puheluun esimerkiksi avokonttorin hälyssä.

Modulaarisuuden myötä tiloja voi suurentaa ja pienentää käyttötarkoituksen mukaisesti. Tämän lisäksi dynamics-ominaisuuden avulla vetäytymistilojen ulkonäköä voi vaihtaa vaikkapa brändiuudistuksen myötä tai vain vaihtelun vuoksi. Mikäli tila niin vaatii, Silenin vetäytymistiloja on mahdollista myös tilata matalampina versiona.

Silenin tuotteita on toimitettu ympäri maailmaa nimekkäille yrityksille ja vaihtoehtoja löytyy aina A-luokan äänieristyksellä varustetuista Silen Space premium vetäytymistiloista hintaluokaltaan kilpailukykyisiin, mutta erittäin laadukkaisiin Silen Chatboxeihin. Silen Space Hybrid tuoteperheen vetäytymistilat on myös suunniteltu lähtökohtaisesti kokonaan esteettömiksi.

Myös Silenin sivuilta löytyy konfiguraattori ideoinnin tueksi!

 

Useita valikoimistamme löytyviä vetäytymistiloja pääset kokeilemaan showroomillamme osoitteessa Hämeentie 157, Helsinki.

Verkkokauppamme puolelta löydät osan edustamiemme valmistajien tuotteista.

Kiinnostuitko tarjonnastamme vetäytymistilojen osalta? Asiakkuuspäälliköltämme Roni Mäkipäältä löytyy vahvaa asiantuntemusta vetäytymistilojen saralla ja hän vastaa kysymyksiinne mielellään!

 

Roni Mäkipää

Asiakkuuspäällikkö, uudet asiakkuudet

044 794 0219

[email protected]

 

Halutessasi voit myös lähettää meille yhteydenottopyynnön täältä, ja varata itsellesi vaikkapa yksityisesittelyn!

Kuvat: Framery, Silen

Kiinnostuitko Modeosta? Tutustu ja lue lisää meistä.

Tutustu