Satelliet

Ravintolakalusteet ja hotellikalusteet yhdeltä Euroopan suurimmista ravintola-alan kalustebrändeistä

Modeon kalustevalikoimasta löydät nyt Satellietin, joka on yksi Euroopan suurimmista Horeca-alan kalustetoimittajista. Hollantilainen Satelliet on palvellut ravintola- ja majoitusalan yrityksiä jo yli 45 vuotta.

Satellietilla on erittäin monipuolinen valikoima kalusteita, jotka on suunniteltu nimenomaan kahviloihin, baareihin, ravintoloihin sekä hotelliympäristöön. Satellietin laaja mallisto rakentuu pääosin Satellietin oman kalustetuotannon ympärille. Satellietin huonekalujen mallistosta löytyy monipuolinen valikoima eri tyylisiä ja kokoisia ravintola- ja baaripöytiä, ravintolatuoleja, baarituoleja, sohvia, aulatilojen kalusteita sekä ulkokäyttöön sopivia terassikalusteita.

Satelliet luo jatkuvasti uusia ravintolakalusteita ja hotellikalusteita ja on ajan hermolla. Vuosien varrella Satellietista on kasvanut yksi Euroopan suurimmista Horeca-alan kalusteiden toimittajista. Satelliet haluaa kalusteillaan luoda ravintoloissa ja hotelleissa mieleenpainuvia elämyksiä.

Satellietin tyylikkäät kalusteet sopivat ravintoloihin, baareihin, kahviloihin sekä hotelleihin. Ravintoloiden ja hotellien hektinen elämänrytmi on otettu kalusteiden suunnittelussa tarkasti huomioon ja kalusteissa on panostettu korkeaan laatuun, kulutuksen kestoon ja pitkäikäisyyteen.

Tutustu Satellietin koko valikoimaan Satellietin verkkosivuilla