Verkkokaupan ehdot

1. Modeon verkkokaupan asiakaspalvelu

Meille on tärkeää, että saat Modeon verkkokaupasta tilaamasi tuotteet mahdollisimman vaivattomasti.

  • Tilauksiin liittyvissä asioissa ota yhteys sähköpostilla osoitteeseen verkkokauppa(a)modeo.fi.
  • Verkkokaupan asiakaspalvelu on tavoitettavissa puhelimitse arkisin klo 9.00-17.00 välisenä aikana numerosta 0207 920 260.

 

2. Tuotetakuu

Kaikilla tuotteillamme on vähintään yhden vuoden takuu.

Useimmilla tuotteillamme on jopa viiden vuoden takuu. Takuu ei koske verhoilua, eikä kata materiaalien normaalia kulumista.

Jos tuotteessa esiintyy materiaali- tai valmistusvikoja, se korjataan tai vaihdetaan vastaavaan tuotteeseen. Takuuaika normaaleissa toimisto- käyttöolosuhteissa työtuoleilla 3-5 vuotta ja muissa kalusteissa takuu on 3 vuotta toimituspäivästä lukien, ellei tarjouksessa muuta mainita. Takuu edellyttää käyttö- ja hoito-ohjeiden noudattamista ja tuotteen asiallista käsittelyä ja varastointia. Takuu ei koske normaalia kulumista eikä kankaita, eikä työtuoleissa kaasujousta. Käytetyillä tuotteilla ei ole takuuta eikä vaihto- tai palautusoikeutta.

 

3. Tuotteen palauttaminen

Jos ostamasi tuotteet eivät jostain syystä tai toisesta sovellu käyttöösi, voit palauttaa ne 14 päivän kuluessa toimituksesta. Ilmoita palautuksesta Modeon asiakaspalveluun, josta saat tarkemmat toimintaohjeet. Rahat toimituskuluineen palautetaan kokonaisuudessaan takaisin ilmoittamallesi tilille 30 päivän kuluessa tuotteen palauttamisesta.

Yritysten välisessä kaupassa (tilaukset, joissa Y-tunnus) noudatamme verkkokaupan tilaus- ja sopimusehdoissa ilmoitettuja ehtoja. Kuluttajakaupan osalta noudatamme Kuttajansuojalain etämyyntisäännöksiä (Kuluttajansuojalaki (38/1978), 6 luku: kotimyynti ja etämyynti).

Palautukset hyväksytään vain kun seuraavat ehdot täyttyvät: Tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikuntoinen ja pakattuna alkuperäiseen pakkaukseensa. Mittatilaustuotteilla (tavaraa, joka valmistetaan, tilataan valmistajalta tai jota muunnellaan kuluttajan toivomusten mukaisesti) ei ole palautusoikeutta. Jos tuote on asiakkaan toimesta menettänyt myyntiarvoaan, asiakas on velvollinen korvaamaan Modeolle tuotteen myyntihinnan ja arvonalentumishinnan välisen erotuksen. Tuotteen arvon aleneminen käsitellään tapauskohtaisesti.

Jos tuote voidaan palauttaa tavanomaisesti postitse, Modeo vastaa palautuskuluista. Vain silloin, jos palautus esimerkiksi kokonsa tai painonsa takia edellyttää erityiskuljetusta, lähetyskulut maksaa ostaja.

 

4. Toimitustavat

Modeo tarjoaa tilauksille kahta toimitustapaa: PostNordin kotiovelle toimitus tai nouto varastosta.

  • PostNordin kotiovelle toimitus: Kiinteä toimitusmaksu koko Suomeen. Voit seurata PostNord MyPack Home -toimitusta saamallasi seurantatunnuksella. Toimitukseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluun 0207 920 260 tai PostNordin asiakaspalveluun 020 690 399.
  • Nouto varastosta: Verkkokaupasta tehdyt tilaukset voi myös tilata suoraan Modeon Helsingin varastoon (osoite: Asentajankatu 5 C, 00880 Helsinki), jolloin niiden noutaminen on ilmaista.

 

5. Verkkokaupan maksutavat

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavaksi verkkopankin tai luottokortin, siirryt Checkout -palveluun, jossa itse maksu suoritetaan. Järjestelmä pyytää valitsemaan käyttämäsi pankin, jonka jälkeen siirryt pankin järjestelmään. Kaikki tämä tapahtuu turvatun yhteyden kautta, kukaan ulkopuolinen ei pääse näkemään tietojasi. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa! Palvelu on Finanssivalvonnan alaista ja sen lisäksi tarjoaa maksajille ilmaisen ostoturvan.

Checkout tilaus käsitellään ja toimitetaan vasta, kun maksusuoritus on kirjautunut tilillemme. Tilausvahvistus lähetetään automaattisesti myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Lue lisää checkoutin maksuehdoista: https://checkout.fi/verkkokauppiaalle/maksuehdot/

 

6. Modeo.fi verkkopalvelun käyttösopimus

Tämä käyttäjäsopimus sisältää Modeo (jäljempänä ”Palveluntarjoaja”) Modeo.fi-verkkopalvelun (jäljempänä ”Palvelu”) käyttöä koskevat ehdot. Käyttäessään, rekisteröityessään Palveluun tai ostaessaan tuotteita Palvelusta Käyttäjä hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palveluntarjoajan yhteystiedot: Modeo Oy, Hämeentie 157, 00560 Helsinki, puhelin 0207 920 270, faksi 0207 920 271. Y-tunnus 2028267-4. Kotipaikka Helsinki.

Yritysnumeroihin soitettujen puheluiden voimassa olevat hinnat voit tarkistaa Viestintäviraston sivuilta.

Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle eikä niitä saa kopioida ilman kirjallista lupaa ellei kyseessä ole Modeon tuotteiden tai palveluiden esittely. Sivuilta kopioidun materiaalin käytön yhteydessä tulee olla mainita tietolähteestä esimerkiksi Modeo tai © Modeo Corporation. Palveluntarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun ja Palvelun tiedot esitetty sitoumuksetta. Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Mikäli käyttäjä tilaa tuoteita tai pyytää lisätietoja yms. saa hän käyttäjätunnukset täyttämällä yhteystietolomakkeen, jolloin Palveluntarjoaja luo Käyttäjälle Tunnuksen Palvelun käyttöä varten. Näin käyttäjä rekisteröityy Modeo.fi verkkopalvelun käyttäjäksi. Tunnukset voi luoda ainoastaan luonnollinen henkilö tai oikeuskelvollinen yhteisö tai yritys joka on rekisteröity Suomeen. Tunnusten luominen on maksutonta. Palvelu tarjoaja voi halutessaan evätä tunnukset ja palvelun käytön.

Käyttäjän antamat tiedot kerätään ja tallennetaan Palveluntarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat rekisteröitymisen yhteydessä ovat yrityksillä: Yrityksen nimi, y-tunnus, käyttäjän etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelin, sähköpostiosoite ja salasana. Henkilöasiakkailla käyttäjän etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelin, sähköpostiosoite ja salasana. Palveluntarjoaja varaa oikeuden luovuttaa tietoja yhtiön ulkopuolelle. Palveluntarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa. Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot tai muuttaa niitä.

Käyttäjä vastaa kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuvasta käytöstä, ja siitä, että käyttö noudattaa tämän sopimuksen ehtoja. Käyttäjä on vastuussa salasanan salassapidosta. Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan lähettämättä tai välittämättä Palvelussa materiaalia, joka on lain ja hyvän tavan vastaista, yllyttää tällaiseen toimintaan tai edistää sitä. Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista Palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista. Käyttäjä vastaa täysmääräisesti tämän sopimuksen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Palvelun käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Palvelun tarjoajalle, muille Käyttäjille ja kolmansille osapuolille.

Tätä sopimusta koskevat riitaisuudet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.