Ergonominen työpiste kotiin

Pidä itsestäsi huolta ja panosta kodin työpisteeseen - laadukas työtuoli ja säädettävä työpöytä tukevat kehon liikettä ja ergonomiaa

Panosta jaksamiseen ja hyvinvointiin myös etätyössä. Keho kaipaa pientä liikettä myös työpäivän aikana ja selälle tekee hyvää kun välillä työskentelee myös seisten. Etätyöstä on tullut uusi normaali ja nyt on oiva hetki helliä kehoa ja panosta ergonomiaan myös kotona.

Etätyökalusteiden valikoimasta löytyy monipuoliset ja laadukkaat toimistokalusteet kotiin – helpposäätöiset tyylikkäät työtuolit, kehon aktiivista liikettä tukevat aktiivituolit sekä säädettävä sirot kaasujousipöydät sekä eri kokoiset sähköpöydät 2-moottorilla.

Toimitukset suoraan varastosta

Uutuutena valikoimassa asiakkaidemme pyynnöstä pieneen tilaan sopiva Slim-sähköpöytä sekä Suomessa valmistetut Avainlippu-merkityt Bestool-satulatuolit.

Tutustu etätyökalusteiden valikoimaan alla ja tilaa kalusteet suoraan verkosta. Osaan valikoiman kalusteista tarjoamme ilmaisen toimituksen Suomessa (toimituskulu norm. 49 €). Voit myös noutaa valikoiman tuotteet Modeon Helsingin Herttoniemen varastolta.

Tarjoamme yksityisasiakkaille nyt kätevän OP:n rahoituksen

Tutustu

Kalusteet kotitoimistoon