Tyylikäs työpiste kotiin

Kodin etätyöpisteen ei tarvitse olla tylsä ja kankea. Valikoimassamme tyylikkäät ja monikäyttöiset työtuolit, työpöydät ja muut työpisteratkaisut.

Ketterien ja tyylikkäiden kotitoimiston kalusteiden avulla luot hyvää ergonomiaa tukevan työpisteen, joka sulautuu kauniiksi osaksi kodin sisustusta. Varusta nyt kotisi sisustus viihtyisäksi kokonaisuudeksi, joka yhdistää luonnollisesti työn ja kodin.

Työpisteen kalusteet, jotka yhdistävät luonnollisesti työn ja kodin.

Monikäyttöiset läppäripöydät saa helposti piiloon ja ne toimivat myös ketteränä sivupöytänä ja laskutilana olohuoneessa tai sängyn vieressä. Kätevät kaasujousipöydät sujahtavat kodin pienimpäänkin nurkkaan ja sopivat myös perheen lasten koulutehtäviin ja askarteluihin. Ergonomiset satula- ja aktiivituolit sopivat niin työtuoliksi kuin osaksi arjen askareita ja harrasteita – kuten keittiöön tai ompelu- ja käsityöpöydän mukavaksi istuimeksi.

Etätyöpisteet toimitamme jopa muutamassa arkipäivässä

HomeOffice-kalustevalikoimastamme löydät juuri sinun kotiisi sopivat työpisteratkaisut. Suositut HomeOffice Mini ja HomeOffice Medium ovat laadukkaat ja kätevät, valmiiksi paketoidut etätyöpisteet. Valikoimassa nyt uutuutena tyylikäs ja monikäyttöinen Lapalma Yo -pöytä, suomalaiset SELKAn läppäripöydät, Salli Swing -satulatuoli sekä Team 9+ -työtuoli.

Tutustu etätyökalusteiden valikoimaan alla ja tilaa kalusteet suoraan verkosta. Osaan valikoiman kalusteista tarjoamme ilmaisen toimituksen Suomessa (toimituskulu norm. 49 €). Voit myös noutaa valikoiman tuotteet Modeon Helsingin Herttoniemen varastolta.

Kuvat: SELKA ja Modeo

Tarjoamme yksityisasiakkaille nyt kätevän OP:n rahoituksen

Tutustu

Toimistokalusteet etätyöpisteeseen