HomeOffice-kalusteet etätyöpisteeseen

Varmista paras viihtyvyys ja ergonomia myös etätyössä panostamalla etätyöpisteeseen sekä etätyöpäivän tehokkuuteen.

Nyt kun etätyö on monen yrityksen varotoimi ja suositus, olemme koonneet yhteen meidän modeolaisten vinkit tehokkaaseen ja toimivaan etätyöpäivään sekä valinneet kotitoimistoon sopivia kalusteita, joiden avulla varmistat hyvän ja ergonomisen työasennon myös kotitoimiston etätyöpisteellä.

Valikoimasta löydät kodin pieniinkin tiloihin sopivat etätyöpisteet, sähkö- ja nostopöydät, ergonomiset työtuolit ja aktiivisen liikkuvuuden varmistavat aktiivituolit sekä yksityisyyttä ja pisarasuojaa antavat sermit.

7 vinkkiä tehokkaaseen työpäivään etätoimistossa

Kotona etätyöpisteellä työskennellessä saattaa normaalisti hyvin aikataulutettu arki luisua sekavaksi kaaokseksi. Tässä meidän modeolaisten etätyövinkit, joiden avulla pidät sekä työajan että vapaa-ajan reippaana ja tehokkaana:

1. Aikatauluta päiväsi. Merkkaa kalenteriisi kullekin päivälle tunnit milloin liikut, teet töitä, syöt lounaan, avustat lapsia koulutehtävissä, hoidat kodinaskareet sekä vietät vapaa-aikaa.

2. Aloita aamusi raikkaassa ulkoilmassa reippaalla puolen tunnin kävelyllä tai pyörälenkillä tai kokoa ajatuksesi päivään rauhallisella joogalla.

3. Syö terveellinen aamupala ja hoida aamutoimesi normaaliin tapaan.

4. Pidä työkavereihin yhteyttä soittamalla ja vaihtakaa tiimin kesken tietoa säännöllisesti esim. Teams-keskusteluryhmässä ja etätapaamisissa. Asiat hoituvat usein nopeasti puhelimessa. Lisäksi kun tiimin keskustelu on ketterää ja tapahtuu yhdessä kanavassa, pysyvät kaikki tiimin jäsenet kärryillä asioista.

5. Tee jokaiselle työviikolle selkeät tavoitteet ja jokaiselle päivälle toimenpiteitä, joiden avulla pääset kohti viikkotavoitettasi.

6. Ajatus kulkee paremmin kun keskittyy yhteen asiaan kerrallaan. Jaottele hetket jolloin luet ja reagoit sähköpostit tai teet tiettyä projektia ja tehtävää tai suunnittelet ja ideoit uutta.

7. Pidä päivän aikana pieniä taukoja jolloin liikuskelet, hoidat pieniä kodinaskareita ja annat mielesi levätä hetken.

Etätyöpisteet toimitamme jopa muutamassa arkipäivässä

Hyvää kotityössä jaksamista ja kotikonttorin ergonomiaa tukemaan, olemme koonneet valmiiksi edulliset paketit HomeOffice Mini ja HomeOffice Medium laadukkaista työtuolien ja työpöytien yhdistelmistä sekä valinneet yksittäisiä kohtuuhintaisia tuotteita osaksi etätoimistolle sopivaa valikoimaamme. Tutustu etätyöpistekalusteidemme valikoimaan alla ja tilaa kalusteet suoraan verkosta.

Toimitamme tuotteet jopa muutamassa arkipäivässä suoraan kotiovelle ja halutessanne myös paikoilleen. Logistiikkamme noudattaa tiukkoja hygieniakäytäntöjä.

Modeo Outlet - mallikappaleet, käytetyt toimistokalusteet ja varaston poistoerät huokeaan hintaan!

Tutustu tuotteisiin

Toimistokalusteet etätyöpisteeseen