Meistä

Modeo on suomalainen toimistojen ja julkisten tilojen kalustamiseen erikoistunut yritys. Teemme yrityksille kokonaisvaltaisia toimitilaratkaisuja tilojen suunnittelusta tyylikkääseen kalustukseen.

Modeo taistelee latteutta ja persoonattomia työympäristöjä vastaan. Me haluamme puhaltaa uutta elämää työpaikoille, tuoda iloa ja lisää sielua sisustukseen. Takanamme on 18 vuotta tuottavien, viihtyisien ja vetovoimaisten toimitilojen suunnittelua ja kalustamista.

Meille toimisto ei ole vain paikka, missä tehdään töitä. Yhä useammin se on yrityksen käyntikortti, jonka avulla sekä rakennetaan brändiä että houkutellaan ja sitoutetaan hyviä työntekijöitä. Koska yritykset ovat kaikki erilaisia, pitää työympäristönkin heijastaa yrityksen persoonallisuutta ja arvoja. Modeolta saat aina yksilöllisen sisustuksen ja siihen sopivat kalusteet.

Modeon pääkonttori ja laajin myyntinäyttely sijaitsee Helsingin Arabianrannassa. Lisäksi meillä on myymälöitä ympäri Suomea. Pyrimme toiminnassamme jatkuvaan parantamiseen ja laatujärjestelmämme on ISO 9001 standardin mukainen. Organisaationa olemme yksityisessä omistuksessa ja kovassa kasvussa.

Tuotevalikoima

Tarjoamme kattavan valikoiman julkitiloihin soveltuvia huonekaluja eri hintaluokissa. Edustamme yli 250 kansainvälistä tuotemerkkiä kuten Sedus, Arper, Interstuhl, Foscarini, Viccarbe ja Enea. Suomalaista muotoilua valikoimissamme edustaa muun muassa Yrjö Kukkapuro, Artek, Nikari, Innolux, Salli, Secto sekä Lepo. Lisäksi valmistamme itse suunnittelemiamme Modeo Oma -tuotteita.

Eniten myymme sähkösäätöisiä työpöytiä, työtuoleja sekä toimitilojen säilytysratkaisuja, mutta valikoimassamme on myös paljon designhuonekaluja, -valaisimia sekä ergonomiatuotteita. Tarpeen mukaan hyödynnämme myös taitavien käsityöläisten, kuten puuseppien, verhoilijoiden ja ompelijoiden ammattitaitoa. Välitämme ympäristöstä sekä tarinoista ja ihmisistä tuotteiden takana.

Maahantuomalla korkealaatuisia designhuonekaluja jo yli vuosikymmenen ajan, olemme muodostaneet vahvat suhteet valmistajiin ja vierailemme vuosittain Milanon, Kölnin ja Tukholman messuilla etsimässä uusia yhteistyökumppaneita.

Asiakkaat

Asiakkaitamme ovat erilaiset ja erikokoiset yritykset, yhteisöt sekä julkishallinto. Lisäksi meillä on puitesopimukset Suomen valtion sekä useiden kuntien kanssa (mm. Helsinki, Espoo ja Vantaa). Haluamme olla työkaverin paras ystävä tarjoamalla parasta palvelua ja ylittämällä asiakkaan odotukset.

Useat asiakkaamme ovat kasvaneet energisistä parin työntekijän start-upeista liikevaihdoltaan miljoonien eurojen yrityksiksi. Pienistä, parin työpisteen tilauksista, on siirrytty yhteistyössä isompiin toimitilaprojekteihin, joissa etusijalla ovat maailmanluokan ammattilaisten työhyvinvointi, viihtyvyys sekä työteho.

Palvelut

Palvelemme asiakkaamme alusta loppuun asti itse, aina suunnittelusta kalustevalintoihin ja logistiikasta asennukseen.

Arkkitehtimme ja suunnittelijamme huolehtivat siitä, että sisustettavasta tilasta tulee aina asiakkaan toiveita ja tarpeita vastaava. Asiantunteva myyjä puolestaan auttaa asiakasta valitsemaan tarkoituksenmukaisimmat tuotteet, täydentämään lisäkalustetarpeita sekä hyödyntämään jo olemassa olevia kalusteita.

Jos asiakkaamme on ulkoistanut suunnittelutyön arkkitehdille, teemme arkkitehdin kanssa saumatonta yhteistyötä täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Vastuullisuus

Tämän päivän liiketoiminnassa painotetaan yhä enemmän vastuuta ympäristöstä sekä sosiaalisista ja taloudellisista vaikutuksista ja myös Modeo on sitoutunut parantamaan vastuullisuuttaan omassa toiminnassaan. Vastuullisuuden merkitys kasvoi merkittävästi osana Modeon toimintaa vuonna 2023.

Pyrimme kehittämään toimintaamme entistä vastuullisemmaksi toimimalla vastuullisuusstrategiamme mukaisesti asettamalla tavoitteita ja säätämällä omia toimintamallejamme.

Pitkän aikavälin tavoitteemme on kehittää sekä oman toimintamme että toimitusketjumme vastuullisuutta. Pyrimme lisäämään avoimuutta ja läpinäkyvyyttä kaikissa toiminnoissamme, jotta voimme vastata meihin kohdistuviin odotuksiin ja toimia johdonmukaisesti arvojemme mukaisesti.

Tutustu ja ota yhteyttä modeolaisiin!

Yhteystiedot