NAPA-latausasema

Lataa puhelimesi uudelle tasolle.

Uusi NAPA-latausasema lataa puhelimet langattomasti suoraan pöydässä. Latausaseman avulla puhelin lataa suoraan pöydässä ilman turhia piuhoja. Puhelin asetetaan simppelisti pöytään kiinnitetyn latausaseman päälle ja lataus tapahtuu kuin itsestään.

Valikoimastamme löydät kolme erilaista latausasemaa. Latausasema on kätevä ja helppo kiinnittää mihin tahansa pöytään pienillä muutoksilla. Laturi kestää kosteutta ja sopii mainiosti myös käytettäväksi ulkokalusteissa.

Suoraan varastosta nopealla toimituksella

Laturi sopii yrityksien työpöytiin, neuvottelypöytiin sekä asiakastilojen sivupöydille. Ravintoloiden pöydissä ja hotellikäytössä on mitä mainioin kun puhelinta voi ladata latausasemalla juuri sen verran kuin sillä hetkellä tarvitsee.

Laturi on myös kätevä kotikäytössä. Sen voi esimerkiksi asentaa kodin ruokapöytään, jossa jokainen perheenjäsen voi puhelimensa ladata, etätyöpisteelle tai makuuhuoneen yöpöydälle sekä sohvapöydälle. Huomaamattoman ja tyylikkään suunnittelun myötä latauspiste sulautuu osaksi asuntosi sisustusta.

Latausasema sopii useimmille uusimmille puhelinmalleille*. Lisäksi puhelimen voi ladata latausasemassa USB-liitännän kautta.

Tilaa laturit kätevästi verkkosivuiltamme alla näkyvästä valikoimasta tai erillisellä tarjouspyynnöllä Modeon myynnistä Modeon myynnistä [email protected] / p. 0207 920 270

*Apple: Iphone 11 Pro Max, Iphone 11 Pro, Iphone 11, Iphone Xs Max, Iphone Xs, Iphone Xr, Iphone X, Iphone 8 Plus, Iphone 8
Samsung:
Galaxy Fold, Galaxy Note 10, Galaxy S10/S10+/S10e/ S105G, Galaxy Note 9, Galaxy S9/S9+, Galaxy Note 8, Galaxy S8 Active, Galaxy S8/S8+, Galaxy S7 Active, Galaxy S7 Edge, Galaxy S7, Galaxy S6 Edge +, Galaxy S6 Active, Galaxy S6 Edge
Sony: Sony Xperia XZ3, Sony Xperia XZ2, Sony Xperia Z4V, Sony XperiaZ3V
LG: V30S ThinQ, G7 ThinQ, V30, G6+, G6, G3
Huawei: P30 Pro, Mate 20, Mate 20 Pro, Porsche Design Mate RS
Google: Pixel 4, Pixel 4 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL
Nokia: Nokia 9 Pureview, Nokia 8 Sirocco, Nokia 6, Nokia Lumia 830
Xiaomi: Mi Mix 3, Mi Mix 2S
Sharp: Aquos S3 Hight Edition
Blackberry: Evolve X, Evolve, PRIV

NAPA-latausasemat