esPattio – Luz, color y calor

esPattion kalusteissa yhdistyvät kodikas pehmeys ja Etelä-Espanjan rikas värimaailma.

Modeon edustama esPattio ammentaa inspiraationsa Sevillan paikallisesta valosta, väreistä ja lämmöstä, luoden kalusteita, jotka heijastelevat modernilla tavalla kaupungin tunnelmaa.

esPattion tarina lähti liikkeelle yrityksen kutsuessa ryhmän suunnittelijoita Sevillan sydämeen. Ryhmä koostui lahjakkaista espanjalaisista ja kansainvälisistä ammattilaisista, jotka saivat uppoutua Sevillan kauneuteen ja tunnelmaan. Heille tarjottiin mahdollisuus kokea kaupungin inspiroiva vanha kaupunki, sen kaaret, kadut, ja pastellien leikit. Seuraavana päivänä he kokoontuivat yhteen, jakaakseen kokemuksensa ja muodostaakseen uuden värimalliston yhdessä. Heidän kokemuksistaan syntyi esPattion nykyinen 18 värisävyä kattava mallisto, joka kuvastaa kaupungin viehätystä.

Kalusteiden värit ja viestit ovat kuin näkymiä kävelyltä Etelä-Espanjalaisessa kylässä: värien rikkaus, sävyjen paikallisuus ja historiallisuus yhdistyvät vilpittömään vieraanvaraisuuteen ja kutsuvat jäämään pidemmäksikin ajaksi.

esPattio ei ainoastaan tarjoa kalusteita, vaan luo kokonaisia tunnelmia ja tarinoita ympärilleen.

esPattio – mahdollisuuksia suunnitteluun

Suunnittelijoille esPattio värimallisto tarjoaa laajan valikoiman verhoilu- ja komponenttien yhdistämismahdollisuuksia. Värien harmoninen yhdistäminen runkoihin, verhoiluun ja muihin komponentteihin luo eheitä kokonaisuuksia tai jos kontrastisuus ja eläväisempi ilme on tarkoituksen mukaista, on mahdollista yhdistellä samaan tuotteeseen useampaakin väriä.

esPattion verkkosivuilla on käytettävissä kalustekonfiguraattori, jonka avulla voidaan kokeilla erilaisia verhoilu- ja väriyhdistelmiä ennen lopullista päätöstä. Tämä antaa mahdollisuuden visualisoida, miten valitut värit ja materiaalit sopivat yhteen ja miltä ne näyttävät kalusteissa. Lisäksi, jos käytössä on Augmented Reality (AR) -ominaisuudet, suunnittelija voi projisoida valitsemansa verhoilun ja värit oman tilansa ympäristöön, mikä auttaa hahmottamaan lopullista ulkonäköä vieläkin tarkemmin.

esPattio -  Modeo

Modeo on ylpeä edustaessaan esPattio-brändiä Suomessa, ja olemme iloisia siitä, miten nämä kalusteet tuovat iloa ja Sevillan charmia suomalaisiin työympäristöihin. esPattion kalusteet eivät ole vain käytännöllisiä työkaluja, vaan ne ovat myös tunnelmallinen lisä tiloihin, jotka inspiroivat ja luovat viihtyisän ympäristön työskentelylle.

Joten olipa kyseessä moderni toimisto, rento coworking-tila tai perinteinen työhuone, esPattion kalusteet tuovat mukanaan ripauksen Sevillan tunnelmaa ja iloa, joka tekee työskentelystä entistäkin miellyttävämpää ja inspiroivampaa.

Työtilastamme Helsingin Hämeentieltä löytyy oma esPattion osasto monine kalusteineen – tule tutustumaan!

Tutustu tarkemmin esPattioon:

https://espattiobrand.com/en/

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää tai varaa tutustumisaika esPattion tuotteisiin myymäläämme. Yhteystietomme löydät klikkaamalla tästä.

Kiinnostuitko Modeosta? Tutustu ja lue lisää meistä.

Tutustu