HERE

Suunnittelu

Vie toimistosi sisustus ja kalusteet uudelle vuosikymmenelle asiantuntevan ja avuliaan suunnittelupalvelumme avulla.

Hyvin suunnitellussa työympäristössä viihtyvät kaikki. Toimisto on yrityksen käyntikortti, joka heijastaa yrityksen arvoja sekä tukee yrityksestä syntyvää brändimielikuvaa. Ajatuksella ja harkiten suunniteltu toimisto tukee työntekijöiden työssä viihtymistä sekä tuottavuutta ja luovuutta. Parhaimmillaan se voi jopa vahvistaa työpaikan yhdessä tekemisen ja tiedonjakamisen kulttuuria.

Modernit ja joustavat toimistotilat mahdollistavat niin ryhmätyöskentelyn ja kokoukset kuin mahdollisuuden omaan rauhaan. Arkkitehtimme ja suunnittelijamme tuovat asiantuntijuutta ja näkemystä ajanmukaisiin sisustus- ja tilaratkaisuihin. Puolustamme persoonallisia tiloja ja taistelemme monistusta vastaan, jotta jokainen yritys saa juuri itsensä näköisen sisustusratkaisun ja toiminnaltaan parhaat mahdolliset toimistotilat.

Suunnittelemme kaiken tilan sisustussuunnitelmasta ja kalusteratkaisuista aina valaistukseen ja akustiikkaan asti. Tarvittaessa hyödynnämme sisustusalan johtavien arkkitehtien, sisustussuunnittelijoiden, verhoilijoiden ja puuseppien osaamista. Olemme aina valmiina kokeilemaan reippaasti uutta ja autamme sekä palvelemme asiakkaamme itse alusta loppuun asti.

Modeon joustavien ja asiantuntevien suunnittelupalveluiden avulla voidaan toteuttaa muun muassa modernit monitoimitilat sekä luovat tilaratkaisut. Lue lisää monitoimitiloista täältä.

Kiinnostuitko? Suunnitellaan yhdessä kalusteratkaisut toimitilaasi.

Ota yhteyttä