Jannen muistoksi

Juuri ennen juhannusta saimme maailmalta surullisen viestin. Toinen Modeon perustajajäsenistä, Janne Laitinen, on poistunut keskuudestamme.

Janne oli luonteeltaan iloinen, ystävällinen ja kohtelias. Hänen tarttuva huumori ja kekseliäät ideansa piristivät harmaimmankin päivän. Jannen humaani ja lämmin suhtautuminen kollegoihin teki hänestä pidetyn työtoverin. Positiivisuudellaan hän teki vaikutuksen myös kaikkiin muihinkin tiloissamme kävijöihin. Hänellä oli taito saada jokainen tuntemaan olonsa tervetulleeksi ja arvostetuksi.

Visuaalisesti lahjakas Janne osasi katsoa asioita aina uudesta näkökulmasta, mikä teki hänestä tärkeän osan Modeota. Yrityksemme markkinointi, nettisivut ja muu visuaalinen identiteetti olivat Jannen käsialaa, ja hänen panoksensa auttoi yritystä selviytymään niin alkuvaiheen haasteista kuin lamavuosista. Voimme varmasti todeta, että ilman Jannea ja hänen merkittävää työpanostaan Modeo ei olisi saavuttanut nykyistä asemaansa. Hänen luomansa ketteryyden kulttuuri elää yhä vahvana Modeossa, ja me modeolaiset vaalimme ja kunnioitamme hänen luomaansa arvoa.

Janne oli visionääri ja aina ajan hermolla uusista ilmiöistä. Hänen yrittäjähenkisyytensä ja kykynsä ymmärtää ajan henkeä tekivät hänestä arvostetun kumppanin myös muille yrityksille ja yhteisöille. Useissa projekteissa tarjosimme hänen johdollaan sisustuksen lisäksi visuaalisen identiteetin suunnittelua asiakkaillemme. Näin Janne loi yritysilmeitä, jotka ovat elävöittäneet lukuisia projekteja.

Janne rakasti pieniä koiriaan, chihuahuoitaan, jotka toivat hänelle paljon iloa. Hän inhosi loskaa, pimeitä päiviä ja kylmyyttä, ja haaveili aina muutosta jonnekin lämpimään. Vuonna 2017 Janne toteutti unelmansa ja muutti pysyvästi asumaan Karibialle.

Janne poistui keskuudestamme Lumi-koiransa läsnä ollessa kotonaan Meksikossa. Hänen iloinen luonteensa ja hymynsä jäävät sydämiimme. Jannen perintö elää päivittäisessä työssämme, onhan hänen suunnittelema hieno Modeo-logo pysynyt muuttumattomana jo 18 vuotta.

Kaipaamme Jannea valtavasti ja kunnioitamme hänen muistoaan.

Tänään 4. heinäkuuta, Janne olisi täyttänyt 52 vuotta.