Kauppakeskus Kiviksen avajaisia juhlittiin 5.10.2023!

Modeo kalusti kauppakeskuksessa sijaitsevan uunituoreen Kaupunkikulttuurikeskus Mosaiikin sekä tämän yhteydessä sijaitsevan Kivistön terveysaseman.

Onnea Vantaa ja kauppakeskus Kivis! Vantaan Kivistöön syyskuun lopussa valmistuneen kauppakeskus Kiviksen avajaisia juhlittiin torstaina 5.10 ja juhlatunnelmasta pystyi aistimaan, kuinka tätä on odotettu! Avajaiset olivat myös Modeolle juhlan paikka, sillä olimme mukana uuden kauppakeskuksen luomisprosessissa Kaupunkikulttuurikeskus Mosaiikin sekä tämän yhteydessä sijaitsevan Kivistön terveysaseman kalustamisen myötä.

Kauppakeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsevaan Kaupunkikulttuurikeskus Mosaiikkiin kuuluu kirjasto, nuorisotilat sekä esimerkiksi erilaiseen työpajatoimintaan vuokrattavat kulttuuritoimen tilat. Modeo toimitti näihin tiloihin irtokalusteet sekä sisustusvalaisimet ja tilat suunnitteli Main Interiors.

”Mainitsemisen arvoista projektissa on myös se, että monia kalusteita kustomoitiin ja teetettiin niin ikään puusepäntyönä”, kertoo Modeolla projektista vastuussa ollut Joona Kokko. Puusepäntyönä tehdyt kalusteet toteutti E. Heinonen.

Nuorisotiloista kehkeytyi monipuolinen kokonaisuus. Tilojen seinää koristaa graffiti -taideteos, jonka suunnittelussa olivat mukana valmistuvien tilojen käyttäjät eli vantaalaiset nuoret.

Kulttuurikeskus Mosaiikin lisäksi kalustettiin sen yläpuolella sijaitseva Kivistön terveysasema. Lämmin terrakotta yhdistettynä neutraaleihin väreihin ja puuhun luo tiloihin rauhallista ja viihtyisää tunnelmaa.

Tiloissa päädyttiin käyttämään lukuisten eri brändien kalusteita, mutta keskeisimmiksi nousivat Inno, Narbutas, Arktis ja Lepo. Lisäksi Modeon omasta mallistosta löydettiin muun muassa sähköpöytiä ja toimistotuoleja.

Avajaisten tunnelma oli huikea, avajaisvieraita riitti jopa jonoksi asti ja tilat saivat osakseen kehuja. Onnea vielä kerran Kivis!

Kiinnostuitko Modeosta? Tutustu ja lue lisää meistä.

Tutustu