KELO - akustinen rimaseinä yksinoikeudella Modeolta

Tuo sisustukseen lämpöä puunsävyillä ja paranna samalla tilan akustiikkaa.

Puun käyttö sisustuksessa on nyt pinnalla. Puu on miellyttävän tuntuinen ja luonnollinen materiaali, jossa on luonnostaan akustisia ominaisuuksia.

Uutuutena valikoimastamme löydät Kelo -rimaseinän, joka on kaunis ja käytännöllinen valinta pintojen panelointiin.

Anna tilalle uusi ilme ja kohenna sen akustiikkaa puuviilupintaisella Kelo -rimaseinällä, jonka tausta on akustiikkahuopaa. Säästät aikaa ja asennuskustannuksia paneloimalla pinnan valmiilla elementeillä. Akustoiva rimaseinä syntyy helposti ja nopeasti, kun 60 cm:ä leveitä elementtejä asennetaan vieretysten.

Nopea toimitus & nopea asennus

Toimitamme akustoivat Kelo -rimaseinät suoraan varastostamme. Modeon valikoimasta löydät nopeisiin toimituksiin tammiviilupintaisen rimaseinän, sekä mustalla että harmaalla akustiikkahuovalla. Rimojen välistä näkyvä huopa on valmistettu kierrätetystä muovista. Kelo -rimaseinä vähentää tehokkaasti tilan kaikuisuutta.

Kelo -rimaseinää voit käyttää tilan kehystämiseen tai asentaa sen seinästä seinään. Seinien lisäksi se soveltuu esimerkiksi kiintokalusteiden ja kattojen panelointiin.

Rimojen lakattu pinta kestää nihkeällä liinalla puhdistuksen soveltuen näin esimerkiksi julkisiin tiloihin, kuten kahviloihin, toimistoihin ja hotelleihin.

Valitse sopiva sävy

Kahden tammiviiluisen varastomallin lisäksi Kelo -rimaseinästä on myös useita muita vaihtoehtoja: saarni, pyökki, pähkinä, sekä wengen eri sävyt. Kaikkien puuviiluvaihtoehtojen taustaksi on valittavissa musta tai harmaa akustiikkahuopa.

Kelo -rimaseinän rimat ovat puuviilupintaista MDF-levyä. Yhden riman leveys on 26 mm ja paksuus 12 mm. Rimojen välissä akustiikkahuopaa on näkyvillä 13 mm. Yhden paneelin leveys on 60 cm ja korkeus 240 cm.

Kiinnostuitko Modeosta? Tutustu ja lue lisää meistä.

Tutustu