Ketterät etätyöhön soveltuvat kalusteet: luova työskentelytila missä tahansa!

Tiesitkö että pienellä panostuksella voit luoda etätyöpisteen, joka sekä tukee työskentelyä että näyttää hyvältä? Olemme keränneet tähän artikkeliin suosittuja kalusteitamme, jotka sopivat erityisen hyvin etätöihin.

Etätyö on yhä enemmän normi nykypäivän työelämässä, ja sen myötä tarve luovalle, inspiroivalle työtilalle kotona kasvaa. Oli kyseessä sitten kokopäiväinen etätyöskentely tai silloin tällöin tehtävät projektit kotikonttorilla, ketterät ja mukautuvat kalusteet voivat tehdä suuren eron sekä tuottavuuteen että mukavuuteen.

1. Säädettävä työpöytä

Ergonomiaa ja mukavuutta

 

Yksi tärkeimmistä ketteristä kalusteista etätyöskentelyssä on korkeussäädettävä työpöytä. Tämä mahdollistaa työskentelyn sekä istuen että seisten, mikä edistää parempaa verenkiertoa ja ergonomisempaa työskentelyasentoa. Nykyään on saatavilla malleja, jotka ovat sekä tyylikkäitä että käytännöllisiä.

Esimerkiksi minimalistiset skandinaaviset työpöydät, jotka ovat säädettäviä sähköisesti ja joissa on muistipaikkoja eri korkeuksille, tarjoavat helpon tavan vaihtaa työskentelyasentoa.

Modeon valikoimista löydät esimerkiksi suositut Onerva-, Slim ja Secretaire -työpöydät!

2. Ergonominen tuoli

Mukavuutta pidemmille istunnoille

 

Valitsemalla oikeanlaisen tuolin etätyöskentelyyn voit sekä parantaa työskentelymukavuutta että tukea terveyttäsi. Ergonominen työtuoli tukee kehoa oikein ja vähentää istumisen haittoja, samalla lisäten tuottavuutta ja keskittymiskykyä työpäivän aikana. Oiva vaihtoehto on esimerkiksi tyylikäs ja kevytrakenteinen Dolphin1.

Vaihtoehtoja on monia; perinteisen toimistotuolin lisäksi kannattaa harkita aktiivituolia tai satulatuolia, jotka sopivat erityisen hyvin vaihtuviin työasentoihin ja -korkeuksiin. Aktiivituolit, kuten Seduksen Se:fit kannustavat liikkeeseen istuessa ja edistävät parempaa ryhtiä. Satulatuolit, kuten ST UN 2.0 taas mahdollistavat istumisen selkä suorana ja lantio oikeassa asennossa, mikä voi vähentää alaselkäkipuja.

3. Valaistus

Oikea tunnelma ja työskentelymukavuus

 

Valaistus on avainasemassa luotaessa inspiroivaa työympäristöä. Luonnonvaloa kannattaa hyödyntää mahdollisimman paljon, mutta lisävalaistus on tärkeää etenkin iltaisin tai pilvisinä päivinä. Säädettävät LED-valaisimet, jotka mahdollistavat eri valaistusvaihtoehtojen valitsemisen, ovat erinomainen valinta.

Modeon valikoiman LED valaisimista esimerkiksi Stoo LED ja Flexlite ovat oivallisia esimerkkejä käytännöllisistä ja tyylikkäistä työpistevalaisimista. Lisäksi tunnelmavalaistus, kuten pienet pöytävalaisimet tai valosarjat, voivat lisätä kodikasta tunnelmaa työskentelytilaan. Esimerkiksi Fatboyn Edison the Petit pöytävalaisin on persoonallinen tunnelmanluoja kotitoimistoihin.

Ketterä kalustevalikoima luovalle työtilalle

Jos etsit laajinta ja inspiroivinta kalustemallistoa etätyöskentelytilaasi, kannattaa tutustua Modeon valikoimaan. Modeo tarjoaa monipuolisen valikoiman modernia ja käytännöllistä kalustetta, joka sopii hyvin nykyaikaiseen etätyöskentelyyn.

 

 

Tutustu valikoimaamme verkkokaupassamme!

Kiinnostuitko Modeosta? Tutustu ja lue lisää meistä.

Tutustu