Meetable

Muuttuvat kokouskäytännöt luovat uusia vaatimuksia neuvottelukalusteille, Meetable-neuvottelypöytä vastaa tarpeisiin ainutlaatuisella muotoilullaan

Ajatus neuvottelupöydästä, jossa johdot ja tekniikka olisivat neuvottelutilanteessa poissa näkyvistä, antoi sisustusarkkitehti Kimmo Koskivaaralle alkusysäyksen suunnitella kokonaan uudenlaisen malliston. Tavallisissa neuvottelupöydissä pöydän päälle esiin jäävät powerbox ja johdot eivät pelkästään luo neuvottelutilanteisiin kaoottista tunnelmaa, vaan ne vievät myös pöytätilaa. Meetable-neuvottelupöytien erikokoiset kannet antavat pöydille ainutlaatuisen ilmeen. Visuaalisen ilmeen taustalla on kuitenkin funktionaalinen tarkoitus – johdot voidaan tuoda esimerkiksi kannettavalle tietokoneelle mistä tahansa, jolloin ne eivät vie kuin muutamia senttejä pöytäpinta-alaa. Nopeissa työpalavereissa kalusteen ja tekniikan jouheva käyttö säästää aikaa ja viestii rentoa meininkiä.

Funktionaalisuus ja design saman pöydän ääressä

Meetable-neuvottelupöydän kansien alla on yhtenäinen verkko, joka kannattelee johtoja ja laitteita. Myös videoneuvotteluissa käytettävät kaiuttimet saadaan verkkoon piiloon, jolloin äänet kuuluvat kansien välistä. Tärkeä ominaisuus on myös pöydän siistiksi palautus, mikä onnistuu helposti tiputtamalla piuhat reunojen yli verkkoon. Neuvottelupöydän lisäksi Meetable-neuvottelupöytä toimii väliaikaisena työpistealueena – erilliset kansiosat rajaavat sermittömästi työskentelyä. Helposti asennettavien ja liikuteltavien sermien avulla saadaan luotua rauhallinen työpiste keskittymistä vaativaan työskentelyyn.

Neuvottelupöydän ympärille luotiin kokonainen tuoteperhe

Meetable-mallistoon kuuluu erikokoisten neuvottelupöytien lisäksi saman muotokielen omaavia erikorkuisia baarituoleja, penkki sivupöydällä ja jakkara. Lisäksi mallistoon kuuluu pieni sivupöytä ja kaksi erikokoista sohvapöytää. Malliston kalusteet on suunniteltu käytettäviksi joko yhdessä muiden Meetable-sarjan tuotteiden kanssa tai erikseen. Kevyen muotokielen omaavien kalusteiden avulla saadaan luotua yhtenevä sisustus kaikkiin tiloihin.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa

Meetable-malliston kalusteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Heinolassa. Puusepänliike E. Heinonen valmistaa kalusteet pääosin uusiutuvista materiaaleista. Kaikki Meetable-kalusteet ovat saatavissa eri materiaali- ja väriyhdistelmillä, esimerkiksi yrityksen brändi-ilmeen mukaan muokattuina. Meetable-pöydän koot alkavat neljän henkilön, ja jatkuvat aina kahdenkymmenen hengen, kokonaisuuksiin. Vakiosävyinä rungoille ovat valkolakattu tammi sekä maalattu musta ja valkoinen. Meetable-malliston kalusteet voidaankin muuntaa juuri yrityksesi tarpeita vastaaviksi.

Kiinnostuitko? Suunnittelupalvelumme auttaa sinua luomaan Meetable-kalusteista uniikin kokonaisuuden

Tutustu suunnittelupalveluumme