Modeo solmi miljoonien eurojen sopimuksen Senaatti-kiinteistöjen kanssa toimistokalustehankinnoista

Modeo on valittu yhteensä kolmen eri kalusteryhmän sopimuskumppaniksi valtiohallinnon Senaatti-kiinteistöjen juuri alkaneelle sopimuskaudelle.

Senaatti-kiinteistöt on valtionhallinnon työympäristökumppani sekä toimitila-asiantuntija. Senaatti kilpailutti kalustemallistonsa nykyisiä ja tulevia valtionhallinnon kalustepalveluasiakkaita varten ja sopimus astui voimaan vuoden 2020 lopussa.

Modeo valittiin juuri alkaneelle sopimuskaudelle yhdeksi Senaatti-kiinteistöjen toimistokalusteiden sopimuskumppaneista kolmeen eri kalusteiden osa-alueeseen: sähköpöytiin, sermeihin ja pöytien lisävarusteisiin, sekä sohviin ja tilamoduuleihin. ”Sopimus on erittäin tärkeä Modeolle ja Modeo pääsee jatkamaan laadukkaan työpistekalustemalliston toimittamistaan Senaatin tiloihin sekä laajentamaan toimitusportfoliotaan sohviin ja tilamoduuleihin. Arvostamme kumppanuuttamme Senaatin kanssa suuresti” Modeon kilpailutuksesta vastannut asiakkuusjohtaja Tuukka Mustonen summaa.

Sopimus syntyi Hanselin toimistokalusteiden DPS-puitejärjestelyn kautta tehdyn kilpailutuksen kautta. Sopimuksella on Modeolle tärkeä merkitys, sillä Modeon ja Hanselin yhteistyö on ollut Modeolle merkittävä osa Modeon julkihallinnon asiakkuuksia. Kilpailutusprosessi oli Modeolle hyvin onnistunut, sillä Modeo laajensi osa-aluettaan työpistekalusteista nyt myös sohviin ja tilamoduuleihin

Sopimuksen arvo tulee olemaan Modeolle yhteensä arviolta 5,8 miljoonaa euroa. Sopimuskausi on kaksi vuotta, ja sopimuskautta voidaan jatkaa enintään kahdella optiokaudella, jotka ovat pituudeltaan enintään 12 kuukautta. Puitejärjestelyssä kilpailutettiin yhteensä 11 osa-aluetta, joille valittiin viisi kalustealan toimittajaa.
Valitussa Senaatin kalustemallistossa toteutuvat kilpailutuksessa esitetyt vaatimukset kalusteiden ja niiden materiaalien vastuullisuuteen, kierrätettävyyteen sekä vähäpäästöisyyteen liittyen. Senaatin tilakohteita ovat muun muassa yhteiskäyttövirastot.

”Modeo on erittäin tyytyväinen, että saimme työpistekalustesopimus yhteistyöllemme jatkoa ja pääsemme aloittamaan yhteistyön myös sohvien ja tilamoduulien osalta. Tämä on meille mahtava mahdollisuus ja arvostamme tätä suuresti” kertoo Mustonen tyytyväisenä.

Sopimuskausi alkoi 1.11.2020

Haluatko kalustusprojekteihin luotettavan kumppanin?

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko Modeosta? Tutustu ja lue lisää meistä.

Tutustu