Modeon yhteistyökumppanit esillä ORGATEC-messuilla 25.-29.10.2022

Oletko matkaamassa Kölniin ja ORGATEC-messuille? ORGATEC-messuilla näytteilleasettajina on myös lukuisia Modeon edustamia tuotemerkkejä uutuuslanseerauksineen, joihin kannattaa käydä tutustumassa. Tässä poimintoina muutamia:

 

Silen: Halli 10.1 | Ständi: F028

Silen on palkittuja ja korkealaatuisia vetäytymistiloja valmistava virolainen yritys. Sen perustajilla on yli 20 vuoden kokemus äänieristettyjen ratkaisujen tarjoamisesta asiakkaille. Modeo on Silenin pääyhteistyökumppani Suomessa.

Silen esittelee ORGATEC-messuilla uuden Silen Outdoor -vetäytymistilan. Ulkokäyttöön tarkoitettu vetäytymistila sopii säähän kuin säähän, ja sisäilma on miellyttävä riippumatta ulkona vallitsevasta säätilasta. Vetäytymistila on helposti liikuteltava ja mahdollistaa esimerkiksi työskentelyn myös inspiroivan luonnon keskellä.

 

Satelliet: Halli 10.1 | Ständi: D021

Satelliet on yksi Euroopan suurimmista Horeca-alan kalustetoimittajista ja palvellut ravintola- ja majoitusalan yrityksiä yli 45 vuotta. Satellietilla on erittäin monipuolinen valikoima kalusteita, jotka on suunniteltu nimenomaan kahviloihin, baareihin, ravintoloihin sekä hotelliympäristöön. Satellietin laaja valikoima rakentuu pääosin Satellietin oman Satelliet Originals -malliston ympärille. Satellietin valikoima on Suomessa saatavilla yksinoikeudella Modeolta.

 

Narbutas: Halli 10.2 | Ständi: J061

Narbutas on yksi Euroopan isoimmista julkitilakalusteiden valmistajista, jonka moderni tehdas sijaitsee Liettuassa. Muotokieleltään ja väreiltään Narbutaksen kalusteet sopivat erinomaisesti pohjoismaiseen sisustamiseen. Yrityksen motto muotoilua koskien on ”Nothing unnecessary”.

Narbutas tuo ORGATEC-messuille kaikkiaan 13 uutta tuotetta ja mallistoa, joiden keskiössä on uusi executive-tuoli ja räätälöidyt tuotteet.

 

Sedus: Halli 8.1 | Ständi: C048 E049, C050 E051

Sedus on saksalainen huonekaluvalmistaja, jonka juuret johtavat aina 1800-luvun loppupuolelle. Seduksen kalusteissa on ilmavuutta ja rohkeaa leikkisyyttä. Seduksen tuotteet perustuvat ergonomiseen, ekologiseen ja luovaan ajatteluun.

ORAGATEC-messuilla ”The Personal Touch” -niminen Sedus-osasto esittelee monia tuoteinnovaatioita, jotka luovat uusia työ- ja tilaelämyksiä.

 

S●CAB: Halli 10.2 | Ständi: N031

Italiassa vuonna 1957 perustettu S•CAB valmistaa kauniita ja käytännöllisiä kalusteita omalla tehtaallaan. Pitkien perinteiden, yksityiskohtien huomioinnin ja suuren tuotantokykynsä ansiosta S•CAB on italialaisen kalustetuotannon symboli. Tuotevalikoima sisältää laadukkaita ja tyylikkäitä sisä- ja ulkokalusteita, jotka sopivat niin kotiin kuin julkisiin tiloihin.

 

LD Seating: Halli 8.1 | Ständi: C060

LD Seating on tsekkiläinen perheyritys, joka keskittyy ergonomisten istuimien tuotantoon.

LD Seating tuo ORGATEC-messuille monia mielenkiintoisia uusia tuotteita, jotka on luotu yhteistyössä tärkeiden suunnittelijoiden, kuten Orlandini Designin, Martin Ballendatin ja Andreas Krobin kanssa. Mukana on myös FLEXI- ja MELODY-tuotteet sekä tänä vuonna Red Dot Design Award -palkinnon voittanutta TRIVI-tuoli.

 

Ondarreta: Halli 10.2 | Ständi: P001

Ondarreta on espanjalainen perheyritys, joka on valmistanut huonekaluja vuodesta 1977. Ondarreta tuo messuille myös uutuustuotteitaan. Lisäksi Ondarretan ständillä on keskiviikkona 26.10. klo 12 tavattavissa suunnittelija Sebastian Herkner, joka on suunnittelut Ondarretan uuden GINGER-tuoteperheen.

 

Muuto: Halli 10.2 | Ständi: P059 Q058

Muuton juuret ovat skandinaavisen muotoilun perinteissä; estetiikassa, funktionaalisuudessa, käsityön arvostamisessa, sekä selkeässä ilmaisussa. Muuto tuo uusia näkökulmia tähän perinteeseen rohkealla luovalla ajattelulla, sekä innovatiivisilla materiaalivalinnoilla ja valmistustekniikoilla.

 

ORGATEC – NEW VISIONS OF WORK

ORGATEC-messut järjestetään 25.−29.10. Kölnissä, Saksassa. ORGATEC on Euroopan suurin toimisto- ja kiinteistöalan messutapahtuma, joka toimii kohtauspaikkana toimisto- ja kiinteistömarkkinoiden päättäjille. Tänä vuonna ORGATEC-messujen teemana ovat visionääriset konseptit, tulevaisuuden toimistot ja työkulttuuri, joka perustuu enemmän kuin koskaan yhteistyöhön, motivaatioon ja luottamukseen kumppanuuden hengessä. Kansainvälinen messutapahtuma tutkii työympäristöjen ja työkulttuurin vuorovaikutusta ja esittelee uusia visioita työstä.

Kuvat kohteesta

Kiinnostuitko Modeosta? Tutustu ja lue lisää meistä.

Tutustu