Modeosta Silenin ensisijainen yhteistyökumppani Suomessa

Nyt uutta Modeosta! Silenin huippusuositut SPACE ja CHATBOX vetäytymistilat täydentävät Modeon kattavaa vetäytymistilavalikoimaa.

Silen on palkittuja ja korkealaatuisia vetäytymistiloja valmistava virolainen yritys, jonka perustajilla on yli 20 vuoden kokemus äänieristettyjen ratkaisujen tarjoamisesta asiakkailleen.

Silenin vetäytymistilat erottuvat toimialallaan modulaarisuudellaan, liikuteltavuudellaan ja muotoilullaan. Ne ovat rakenteensa ansiosta laajennettavissa tarpeiden muuttuessa ja täten omaavat pitkän elinkaaren muuttuvissa toimistoympäristöissä.

Silen – ensiluokkainen uutuus Modeolta vetäytymistiloihin

Nyt Modeolta saatavat Silen vetäytymistilat uutuutena mallistossamme!

Silen pyrkii tuotteillaan nostamaan työyhteisön luovuutta ja tarjoamaan yrityksille mahdollisuuden panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja sitä kautta työn sekä ideoiden laatuun. Silenin tuotteita on toimitettu ympäri maailmaa nimekkäille yrityksille, kuten EA, Ernst & Young, Procter & Gamble ja Volkswagen Group. Silenin vetäytymistilojen maailmanlaajuisesta suosiosta kertoo myös se, että Silenin tuotteet ovat edustettuina 35 maassa maailmanlaajuisesti ja Yhdysvalloissa vetäytymistilat ovat saatavilla 44 osavaltiossa.

Silenin pitkäjänteinen tuotekehitys ja kattava tuntemus vetäytymistiloista on kiistämättä alan huippua. Modeolle on ilo toimia Silenille Suomen pääyhteistyökumppanina tuotteissa, joiden voi hyvällä omatunnolla todeta olevan alansa kärjessä niin äänieristävyyden, toiminnallisuuden kuin muotoilunkin osalta.” toteaa Modeon varatoimitusjohtaja Jukka-Pekka Harju.

Silenillä korkea laatu ja vastuullisuus näkyvät myös tuotteiden materiaalivalinnoissa, joissa suositaan kierrätettäviä materiaaleja ja kuljetuksenpäästöjä vähentävää, sekä läpinäkyvyyttä lisäävää lähituotantoa. Silen täyttää kaikki vetäytymistiloille asetetut laatuvaatimukset ja ympäristöstandardit Suomessa ja muualla Euroopassa. Se on lisäksi ainoa eurooppalaisista vetäytymistilavalmistajista, joiden koko tuotevalikoima täyttää Pohjois-Amerikassa käytettävän tiukan UL 962 -standardin vaatimukset.

Vetäytymistilojen merkitys toimistoissa on pandemian myötä lisäntyynyt ja paluu toimistolle tulee varmasti lisäämään tarvetta monipaikkaiseen työhön, jossa vetäytymistilat mahdollistavat rauhallisen tilan työskennellä. Suomessa Modeo ja Silen tulevat yhdessä vastaamaan tähän tarpeeseen ja tekemään toimistoista ja liiketiloista entistä houkuttelevimpia paikkoja työn tekemiseen.” kertoo Silenin Growth Manager Martin Kull.

Silenin vetäytymistila-mallisto rakentuu kahdesta tuotesarjasta: Space ja Chatbox.

Silen Space -mallisto

Silenin lippulaivamallisto on neljä eri kokoista vetäytymistilaa käsittävä Space. Palkittu Space -vetäytymistila tuo yksityisyyttä sen käyttäjälle ja mahdollistaa työrauhan myös kopin ulkopuolella. Liikkeentunnistimella toimiva LED-valo ja tehokas, automatisoitu ilmanvaihto luovat miellyttävän käyttökokemuksen. Vetäytymistiloissa on siirtelyä helpottavat pyörät, sekä jälkikäteen muokattavuuden mahdollistava modulaarinen rakenne.

Verhoilun värivaihtoehtoina on musta ja kaksi harmaan sävyä. Ulkoseinille on kolmen vakiovärin lisäksi valittavissa kymmeniä erikoisvärejä. Space -vetäytymistilaan on saatavana lisävarusteena mm. integroitu jakkara, sohva, pöytä ja erilaisia virtapistokkeita.

Silen Chatbox -mallisto

Ensiluokkaista laatua huokeaan hintaan tarjoava Chatbox -mallisto on suunnattu asiakkaille, joille riittää pienempi määrä lisävarusteita ja värivaihtoehtoja. Chatbox on saatavilla kolmessa eri koossa ja kahdella värivaihtoehdolla – mustana ja valkoisena. Ulkoseinien uloin kerros on magneeteilla kiinni, joten se on helppo irroittaa ja maalauttaa esimerkiksi yrityksen logolla.

Chatbox -vetäytymistilan kokoaminen on helppoa ja nopeaa.

Silen Space ja Silen Chatbox malleihin pääset tutustumaan Modeon Helsingin showroomilla osoitteessa Hämeentie 157, 00560 Helsinki. Tarjoamme myös verkkosivuillamme mahdollisuuden Silen vetäytymistilan määrittämiseen juuri Sinun yrityksesi tarpeisiin.

Tule kokemaan Silenin vetäytymistilojen huippulaatu ja äänieristävyys Modeon Helsingin showroomille!

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko Modeosta? Tutustu ja lue lisää meistä.

Tutustu