Nido - maksimaalista muokattavuutta!

Nojatuoli, kolmen istuttava sohva vai suuri sohvaryhmä? LD Seatingin modulaarinen Nido taipuu moneen!

Olipa kyseessä pienempi tai suurempi tila, yksi kalustuksen keskeisimpiä kriteereitä on usein muunneltavuus – kalustus halutaan toteuttaa muuntojoustavalla tavalla kuitenkaan tyylistä tai mukavuudesta tinkimättä.

LD Seatingin modulaarinen Nido tuoteperhe onkin luotu vastaamaan juuri näihin tarpeisiin ja tarjoaa kattavan valikoiman istuinratkaisuja erityisesti julkitilojen kalustamiseen. Nidon ulkonäkö, muoto ja mitat ovat valittavissa kunkin tilan yksilöllisten vaatimusten mukaan!

LD Seatingin silmäterän on suunnitellut Orlandini Design.

Nidon muokattavuus vaikuttaa loputtomalta ja LD Seatingin verkkokonfiguraattorin avulla voidaankin luoda yhdistelmiä, joissa vain mielikuvitus on rajana!

Vakiona Nido on saatavilla yksi-, kaksi-, tai kolmipaikkaisena istuinratkaisuna ja verkkokonfiguraattorin avulla voidaan näihin yhdistellä muita muotoja. Pienempien istuinratkaisujen lisäksi voidaan rakentaa siis myös horisontaalisia kokonaisuuksia tai esimerkiksi yksityisyyttä ja akustiikkaa painottavia saarekkeita.

Selkänojattoman version ohella sohvaan voi valita joko matalan tai korkean selkänojan.

Heittäydy luovaksi Nido verkkokonfiguraattorin parissa!

Rakenteen muokattavuuden ohella on myös verhoiluvaihtoehtojen valikoima mittava. Lisäosina Nidoon on saatavilla muun muassa integroitava sivupöytä (pyökkivaneri tammiviilulla), ristiselkää tukevat tyynyt sekä pistorasiallinen lisämoduuli.

Tutustu verhoiluvaihtoehtoihin täällä!

Kiinnostuitko Nidon tarjoamista mahdollisuuksista luoda muuntojoustava, tyylikäs ja juuri teidän tarpeisiinne sopiva kalustus? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja löydetään juuri teille parhaiten soveltuvat kalusteratkaisut! Alta voit tutustua Nido tuoteryhmän tuotteisiin:

 

Nido nojatuoli – Modeo

Nido nojatuoli, korkea selkänoja – Modeo

Nido 2-istuttava sohva – Modeo

Nido 2-istuttava sohva, korkea selkänoja – Modeo

Nido 3-istuttava sohva – Modeo

Nido 3-istuttava sohva, korkea selkänoja – Modeo

Nido modulaarinen istuinryhmä – Modeo

 

LD Seating on perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia kalusteita kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. LD Seating seuraa suunnittelijoiden asettamia trendejä, ergonomisuudesta kiinni pitäen. 

Kiinnostuitko Modeosta? Tutustu ja lue lisää meistä.

Tutustu