Rovo Surf

Uudenlaista dynaamisuutta ja aktiivisuutta yhdistävä satulatuoli!

Modeon valikoimaan vastikään saapunut, uusi uniikki Rovo Surf satulatuoli haastaa istumatyön ongelmia ja aktivoi koko kehoa tehokkaasti työpäivän aikana!

Nimensä tuoli onkin saanut näistä kehoa aktivoivista ominaisuuksistaan; kuten laineilla surffatessa, Rovo Surf-satulatuolilla istuessa useat lihasryhmät aktivoituvat samanaikaisesti ja lihaksisto jatkuvasti rentoutuu ja jännittyy, mikä kehittää ryhtiä ja tasapainoa.

Rovo Surf reagoi dynaamisesti lantion liikkeisiin ja pitää siis kehon liikkeessä!

 

 

 

Integroitu ERGO BALANCE 3D -teknologia pitää lihakset, välilevyt, jänteet ja nivelet kunnossa, tekemällä istumisesta aktiivista. Tämä on toteutettu kahdella mekanismilla, joista ensimmäinen on lähellä istujaa ja saa istuimen reagoimaan pieniinkin lantion liikkeisiin. Mekanismi aktivoi selkälihaksia ja parantaa verenkiertoa, sekä välilevyn nesteiden vaihtumista.

Toinen mekanismeista on sijoitettu lähelle lattiaa, mikä puolestaan mahdollistaa laajan liikeradan ja nojailun eri suuntiin. Dynaaminen kaasujousi mahdollistaa pehmeän ja joustavan istuintuntuman ja stimuloi verenkiertoa. Istuinmukavuuden viimeistelee miellyttävän pehmeä kankainen istuinosa.

Lisäksi tuoli on korkeussäädettävä ja tuolissa on kolmiportainen painopisteen säätömahdollisuus.

Modeolta nyt yksinoikeudella saatava uusi ketterä ja työhyvinvointia tukeva Rovo Surf yhdistelee satula- ja aktiivituolin parhaita ominaisuuksia, tuoden raikkaan tuulahduksen työympäristöihin!

Kokomusta tuoli on myös tyylikäs, monenlaisiin ympäristöihin helposti integroitava elementti. Näppärä tuoli soveltuu niin pitkäkestoiseen työskentelyyn kuin tiiviimpiin palavereihin tai workshop -tyyliseen tiimityöskentelyynkin.

Tutustu tuoliin verkkokaupassamme!

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko Modeosta? Tutustu ja lue lisää meistä.

Tutustu