S•CAB - palkitut uutuudet

Edustamamme S•CAB palkittiin Archiproducts Design Awards 2022 -gaalassa.

Archiproducts Design Awards on kansainvälinen suunnittelukilpailu, jonka tavoitteena on tunnustaa, palkita ja juhlia muotoilun huippuosaamista useissa eri kategorioissa. Vuodesta 2016 järjestetty Archiproducts Design Awards -gaala tuo yhteen designmaailman tärkeimpiä tekijöitä. Tuomaristo käsitteli tänä vuonna 750 hakemusta voittajia valitessaan. Voittajat erottuivat joukosta uniikeilla konsepteilla, jotka kertoivat onnistumisista luovuuden, teknologian ja tutkimuksen saralla.

Tämän vuonna gaalassa uutena osiona esiteltiin Special Mention for Sustainability, jossa erityismaininnan saivat tuotteet, jotka on suunniteltu ja tehty ympäristöystävällisillä ja kestävillä valinnoilla kiertotalouden logiikkaa noudattaen.

S•CAB Dress_Code Fashion -nojatuoli palkittiin muotoilusta. Erityismaininnan ekologisuudesta sai S•CAB Hug-tuoli

Hug

S•CAB palaa juurilleen teknopolymeerisella Hug-tuolisarjalla. Vastuullisuus ja ekologisuus on huomioitu tuolimalliston suunnittelussa ja tuotannossa. Hug on valmistettu kierrätetystä muovista uusiutuvalla energialla.

Tuolin näyttävät ja omaperäiset käsinojat kiinnittävät huomion. Käsinojat kulkevat selkänojan ja istuimen ympäri yhtenäisenä vyönä, ja ympäröivät istujan sisäänsä halauksen tavoin.

Hug-tuolissa selkänoja ja istuin ovat täydellisessä tasapainossa. Yhtäläisen pehmeästi muotoillut komponentit ovat mittojaan myöten yhteydessä toisiinsa.

Tuoli on saatavilla kokonaan teknopolymeerisena, sekä osittain verhoiltuina versioina. Verhoilemattomia käsinojia koristaa raidallinen kuviointi, joka näyttää hyvältä joka suunnasta.

Tuolisarjan on suunnitellut Meneghello Paolelli.

Dress_Code Fashion

Archiproducts Design Awards 2022 -gaalassa palkittiin muotoilusta S•CAB Dress_Code Fashion -nojatuoli. Nojatuolin on suunnitellut suunnittelutoimisto gumdesign. Luksusmuodista inspiraatio saanut tuoli leikittelee rungon ja kankaan väriyhdistelmillä. Nojatuoli on saatavilla myös ulkokäyttöön soveltuvalla verhoilulla, sekä erilaisilla pehmusteilla. Lisävarusteena tuoliin on tilattavissa niskatyyny.

Dress_Code

Samaa nimeä palkitun nojatuolin kanssa kantava Dress_Code on rento sohvapöytien tuoteperhe, jotka näyttävät hyvältä yksin sekä ryhmässä. Eri korkuiset ja malliset Dress_Code pöydät asettuvat tarvittaessa lomittain ja luovat kauniin kokonaisuuden.

Dress_Code -sohvapöydän putkirungon pariksi on valittavissa samaa sävyä oleva metallinen pöytälevy, musta korkkipöytälevy tai laminaatti eri viimeistelyillä.

Ikoninen musta korkkipöytälevy on ympäristöystävällinen valinta, joka on valmistettu 100 % kierrätetystä ja luonnollisesta materiaalista.

Dress_Code -sohvapöydät on suunnitellut suunnittelutoimisto Gumdesign.

S•CAB

Italiassa vuonna 1957 perustettu S•CAB valmistaa kauniita ja käytännöllisiä kalusteita omalla tehtaallaan. Pitkien perinteiden, yksityiskohtien huomioinnin ja suuren tuotantokykynsä ansiosta S•CAB on italialaisen kalustetuotannon symboli. Tuotevalikoima sisältää laadukkaita ja tyylikkäitä sisä- ja ulkokalusteita, jotka sopivat niin kotiin kuin julkisiin tiloihin.

Kiinnostuitko Modeosta? Tutustu ja lue lisää meistä.

Tutustu