Kaikki varastomme terassikalusteet nyt -40%

Myymme kaikki varastomme terassikalusteet nyt -40% kesäalennuksella.

Tyylikkäät terassikalusteemme sopivat, niin ravintoloiden kuin baarien terasseille, kuin kesäkalusteiksi kotipihalle, puutarhaan  ja patiolle. Myymme nyt kaikki varastossamme olevat terassikalusteet sekä terassikalusteiden mallikappaleet -40% alennuksella.

Kesäalen terassikalusteet ovat pitkän linjan hollantilaisen kalustemerkin Satellietin sekä Italiassa valmistetuista laadukkaista SCAB Design -tuotemerkin terassikalusteita.

Kestävät terassikalusteet nopealla toimituksella

Terassikalusteet joutuvat kestämään jatkuvaa käyttöä, kulutusta ja vaihtuvia sääolosuhteita. Vastaamme tähän tarjoamalla kesäpihoille, puutarhaan ja terasseille valikoiman, joka on kestävä sekä laadukas ja pitkäaikainen sijoitus.

Tilaa tuotteet kätevästi verkkosivuiltamme alla näkyvästä valikoimasta tai Modeon myynnistä myynti@modeo.fi / p. 0207 920 270. Toimitamme muutamassa arkipäivässä (toimitusmaksu 49 €). Voit myös noutaa tuotteet Modeon Helsingin myymälästä Hämeentie 157, Helsinki. Palvelemme arkisin klo 9-17.

Kesäale -40% on merkattu kuhunkin alla olevan valikoimamme varastotuotteeseen ja mallikappaleeseen. Alennus ei koske terassimallistomme tilaustuotteita. Tarjoukset ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää.

Kuvat: Hans Koistinen / Uusi Koti -lehti, Satelliet, SCAB Design

Terassikalusteet