Terassikalusteet ja kesäkalusteet

Varmista onnistunut terassikesä laadukkailla ja tyylikkäillä terassikalusteilla ja kesäkalusteilla

Keleistähän ei koskaan tiedä, mutta laadukkaan terassikaluste- ja kesäkalustevalikoimamme avulla varmistat terassillesi parhaan kesäkunnon. Tyylikkäät terassikalusteemme sopivat, niin ravintoloiden kuin baarien terasseille, kuin kesäkalusteiksi kotipihalle ja -patiolle.

Kevään ensimmäisten auringonsäteiden myötä katseemme on siirtynyt kohti kesää ja täydellisiä terassikelejä. Tämän pohjalta olemme käsin poimineet parhaat terassituolit, terassipöydät sekä muut terassikalusteet kuten terassisohvat ja aurinkotuolit luotettavilta kalustebrändeiltämme. Terassimallistomme koostuu pitkän linjan hollantilaisen kalustemerkin Satellietin sekä Italiassa valmistetuista laadukkaista SCAB Design -tuotemerkin terassikalusteista.

Kestävät terassikalusteet nopealla toimituksella

Terassikalusteet joutuvat kestämään jatkuvaa käyttöä, kulutusta ja vaihtuvia sääolosuhteita. Vastaamme tähän tarjoamalla kesäpihoille ja terasseille valikoiman, joka on kestävä sekä laadukas ja pitkäaikainen sijoitus.

Kesäkalusteet toimitamme mallista riippuen suoraan varastostamme muutamassa arkipäivässä tai tilauskalusteissa muutaman viikon toimitusajalla. Tilaa tuotteet kätevästi verkkosivuiltamme alla näkyvästä valikoimasta tai erillisellä tarjouspyynnöllä Modeon myynnistä Modeon myynnistä myynti@modeo.fi / p. 0207 920 270

Meiltä löydät myös tyylikkäät ravintola- ja hotellikalusteet

Tutustu valikoimaan

Terassikalusteet