Menu

Minimalistisia huonekaluja toimistoon sekä ravintola- ja hotelliympäristöön

Kalustebrändi Menun filosofia on luoda maailmasta sisustuksen ja kalusteiden avulla hieman simppelimpi ja kauniimpi. Merkki perustettiin Tanskassa 1976 ja Menu on viime vuosina noussut niin kaluste- ja sisustusalan ammattilaisten kuin kodin sisustajien suosioon.

Menun ajattomat huonekalut ovat funktionaalisia ja skandinaavisen muotoilun tyyliin hyvin pelkistettyjä. Menun kalusteet sopivat useisiin erilaisiin tiloihin: ravintoloihin, hotelleihin, toimistoon ja kotiin, ja ne on tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön niin juhlassa kuin arjessa.

Menu tekee yhteistyötä ja kalusteiden tuotekehitystä huippusuunnittelijoiden kanssa. Rikkoen muotoilun ja perinteisen sisustuksen rajoja, Menu luo yksinkertaisia, mutta silmiä hivelevän kauniita kalusteita ja valaisimia. Menun kalusteiden mallistossa on laadukas ja tyylikäs valikoima erilaisia tuoleja ja istuimia, sohvia, pöytiä, valaisimia sekä muita yllättäviä sisustuselementtejä.

Menun huikean hienot ja laadukkaat kalusteet löydät nyt Modeon valikoimasta. Valitse Menu, kun haluat ravintolatilasi, hotellitilasi tai toimistosi viestivän moderniutta, selkeyttä, ja kun haluat, että tilojesi sisustus innostaa viihtymään ja inspiroi keskusteluun.

Tutustu tuotteisiin Menun verkkosivuilla.