Työtuolit nyt jopa -50%

Laadukkaat ja ergonomiset työtuolit -20%, -30% ja jopa -50%. Nopea toimitus suoraan varastosta!
Tarjoukset työtuoleista
Tarjoukset työtuoleista

Hullaannuimme talvesta ja tarjoamme varastomme työtuolit huipputarjouksin. Nyt jos koska on aika päivittää toimiston ja kodin työtuolit kuntoon ja ajantasalle. Varastomme laadukkaat ja ergonomiset työtuolit -20%, -30% ja jopa -50%.

Meiltä löytyy monipuolinen valikoima laadukkaita ja hyvää ergonomiaa tukevia työtuoleja eri hintaryhmissä. Monipuolisilla säätömahdollisuuksilla varustettu työtuoli varmistaa istumatyössä hyvän ja oikean työasennon. Valitse mallistostamme juuri käyttöösi ja tarpeeseen sopiva laatumalli. Mallistomme työtuolit on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön, niissä on kestävä ja laadukas verhoilu sekä markkinoiden parhaat ominaisuudet.

Tilaa suoraan verkosta tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@modeo.fi  tai p.0207 920 270. Jos olet yritysasiakas voi lähettää meille myös tarjouspyynnön. Voit tilata tuotteille toimituksen (toimitusmaksu 49 €) tai noutaa tuotteet Modeon Helsingin Herttoniemen varastolta, Asentajankatu 5 C. Tarjoukset voimassa varastoeristä. Tarjoukset voimassa 31.3.2021 asti tai niin kauan kun tarjoustuotteita riittää.