Uudet Ergohuman työtuolit

Työtuolien lippulaiva on saapunut - Ergohuman ja Ergohuman SE lunastavat paikkansa tulevaisuuden työtuolien joukossa!

Nyt uutuutena vain Modeolla –

huipputason toiminnallisuutta ja ilmeikästä muotoilua!

 

Työtuolien uutta aikakautta edustavat Ergohuman ja Ergohuman SE ovat juuri sitä, mitä jokainen pitkälle vietyä työskentelymukavuutta ja huipputeknologiaa arvostava on odottanut. Nämä premium -luokan tuolimallit ovat nyt saatavilla vain Modeolta.

Vaikuttavien teknisten ominaisuuksiensa myötä Ergohuman -tuolit soveltuvat erityisen hyvin työympäristöihin, joissa istumatyötä kertyy pitkiä aikoja, esimerkiksi peli- ja IT-alan yrityksiin. Ergohuman työtuolit onkin suunniteltu erityisesti heille, jotka vaativat työtuolilta paljon, niin monipuolisten säätöjen, huipputason ominaisuuksien kuin käyttömukavuudenkin osalta.

 

 

Katso tästä video Ergohuman SE:n ominaisuuksista!

 

Ergohuman SE edustaa työtuolien kirkkaasti eksklusiivisinta kärkeä. Tässä tyylikkäässä hightech -työtuolissa virtaviivainen design yhdistyy maksimaalisiin yksilöllisiin säätömahdollisuuksiin.

Ergohuman SE:n huomionarvoisena ja vaikuttavana erityispiirteenä on, että sen toiminnallisuuksia on sähköistetty. Istuinkorkeus ja selkänojan kallistus on säädettävissä kätevästi käsinojan painikkeista!

Tuolissa on osittain ylös taitettava käsinoja, joka tuo käsinojan säätömahdollisuuksiin uuden ulottuvuuden. Käsinojat taittuvat kätevästi esimerkiksi kännykän käyttöä tukevaan asentoon. Myös käsinojan korkeutta, syvyyttä, kulmaa ja positiota leveyssuunnassa voi säätää.

Tuoli on saatavilla mustana ja harmaana versiona ja molemmissa on uniikki elastinen alligaattorikuvioinen verkkokangas. Harmaan tuolin kiiltävä alumiininen runko tuo työtuolille upean ryhdikkään ja modernin tuntuman. Mustan version ristiseläntuki sekä vaateripustin ovat hiilikuitua.

 

Ergohuman SE -työtuolin kallistusmekanismi poikkeaa perusmallista. Selkänojan kallistus on lukittavissa portaattomasti mihin kohtaan vain. Tämän lisäksi käyttäjä voi ns. tallentaa muistiin halutun toimintasäteen – eli päättää mikä on syvin mahdollinen asento kallistuksen ollessa vapaalla. Kallistuksen vapautus ja taaimman mahdollisen asennon tallennus tapahtuvat käsinojan toisesta painikkeesta. Ergohuman SE -työtuolin kallistusmekanismi on huippuluokkaa myös tuntumansa osalta; se on miellyttävän tukeva, kuitenkin liikkuen sulavasti käyttäjän mukana.

Joustavat selkänoja ja ristiseläntuki sekä korkeussäädettävä kääntyvä pääntuki muodostavat tuolin joustovyöhykkeet, jotka varmistavat selän ja lannerangan jatkuvan tuen eri asennoissa.

 

Selkänojasta löytyy käytännöllisenä lisäelementtinä piiloon taittuva vaateripustin.

Tuolissa on piiloon taittuva jalkatuki; avattu jalkatuki yhdistettynä taka-asentoon vietyyn selkänojaan mahdollistaa miltei makuuasennon!

Ergohuman SE:n lukuisat kauniit yksityiskohdat luovat tuolille eksklusiivista ilmettä. Tuolia koristavat muunmuassa elegantit mosaiikkilaatat useissa eri kohdissa ja ”kristallit” kallistuksensäätovivuissa.

Ergohuman perusversiossa on pitkälti samoja teknisiä ominaisuuksia kuin Ergohuman SE -versiossa, lukuun ottamatta sähköistettyä ulottuvuutta. Perusversion selkänojan kallistus on myös pelkistetympi, joskin myös tässä versiossa kallistus on lukittavissa neljään eri asentoon.

Ergohumanissa säädöt on toteutettu erittäin käyttäjäystävällisesti – yhdestä vivusta on mahdollista säätää istuimen korkeutta ja syvyyttä sekä selkänojan kallistuskulmaa.

 

Ergohuman ei jää SE-version varjoon myöskään ulkomuotonsa puolesta. Tuolin elegantti muotokieli mukailee sulavasti tuolin teknisiä ja ergonomisia ominaisuuksia. Erityisesti säväyttävä kiiltävä alumiinirunko tuo designiin jopa futuristista tyyliä.

 

Katso video Ergohuman -tuolin ominaisuuksista

Uudet Ergohuman tuolit ovat vaikuttava yhdistelmä monipuolisia teknisiä ominaisuuksia ja tyylikkyyttä – ne ovatkin näyttävä ja arvokas lisä mihin tahansa työympäristöön!

 

Kiinnostuitko Ergohuman -tuolimalleista? 

Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää.

 

 

Voit lukea tuotteista kootusti myös verkkokaupassamme:

Ergohuman SE, musta

Ergohuman SE, harmaa

Ergohuman, musta

Ergohuman, harmaa

 

 

Kiinnostuitko Modeosta? Tutustu ja lue lisää meistä.

Tutustu