Uutuuksia ja uusia tuulia ORGATEC 2022 -messuilta

Lokakuussa järjestettiin jälleen ORGATEC 2022 -messut Saksan Kölnissä, jonne myös Modeo-tiimi pääsi matkustamaan muutaman välivuoden jälkeen.

Lokakuussa järjestettiin jälleen ORGATEC 2022 -messut Saksan Kölnissä. Näytteilleasettajina messuilla oli suuri määrä myös Modeon edustamia tuotemerkkejä ja tavarantoimittajia, jotka esittelivät julkitilakalustamisen uusia trendejä ja  upeita uutuuksia.

ORGATEC 2022-messujen teemana tänä vuonna olivat visionääriset konseptit, tulevaisuuden toimistot ja työkulttuuri, joka perustuu enemmän kuin koskaan yhteistyöhön, motivaatioon ja luottamukseen kumppanuuden hengessä. Kansainvälinen messutapahtuma tutki työympäristöjen ja työkulttuurin vuorovaikutusta ja esitteli uusia visioita työstä.

Syksy ja ORGATEC 2022 -messut toivat tulleessaan värejä, pehmeyttä ja muhkeita muotoja sekä jakaantuvaa tilaa. Nämä olivat selkeät teemat ja trendit tämän vuoden messuilla, jonne myös Modeo-tiimi pääsi matkustamaan muutaman välivuoden jälkeen.

Modeolle messuilta tarttui mukaan paljon ideoita ja inspiraatiota. Tarttuipa mukaan myös uusia, todella mielenkiintoisia yhteistyökumppaneita ja tuotemerkkejäkin.

Pysy kuulolla – kerromme uusista kuvioista pian lisää!

Kiinnostuitko Modeosta? Tutustu ja lue lisää meistä.

Tutustu