Helsingin kaupungin ja Modeon pitkä yhteistyö syveni ensisijaiseksi kumppanuudeksi

Helsingin kaupunki ja Modeo ovat juuri sopineet ensisijaisesta kalustekumppanuudesta. Helsingin kaupunki kilpailutti toimisto- ja julkitilakalusteiden puitesopimuksen ensimmäistä kertaa niin sanotulla ensisijaisella kilpailutusmallilla.

Helsingin kaupunki ja Modeo ovat juuri sopineet ensisijaisesta kalustekumppanuudesta. Helsingin kaupunki kilpailutti toimisto- ja julkitilakalusteiden puitesopimuksen ensimmäistä kertaa niin sanotulla ensisijaisella kilpailutusmallilla. Tässä uudessa kilpailutusmuodossa Modeo menestyi ja valittiin Helsingin kaupungin ensisijaiseksi toimisto- ja julkitilakalusteiden sopimustoimittajaksi.

Toimisto- ja julkitilakalusteiden kumppanuus Helsingin kaupungin kanssa on Modeolle erityisen tärkeä ja lähellä sydäntä. Modeo perustettiin Helsingissä vuonna 2006 ja tiivis kumppanuus Helsingin kaupungin kanssa on ollut pitkään meille yksi yrityksemme kärkitavoitteista. Modeo on toiminut yhtenä Helsingin kaupungin puitesopimuskumppanina jo 12 vuotta. ”Tiivis kumppanuus Helsingin kaupungin kanssa on ollut meille erittäin tärkeä yli vuosikymmenen ajan. Yhteistyö Helsingin kaupungin kanssa on ollut sujuvaa ja saumatonta. Haluamme tehdä aina kaiken paremmin kuin aiemmilla sopimuskausilla, ja tämä on vilpitön tavoitteemme myös tulevalla kaudella” taustoittaa Modeon toimitusjohtaja Kimmo Kaarlejärvi.

Pandemia toi epävarmuutta myös toimitilakalustamiseen, mutta nyt yritykset sekä yhteisöt ottavat pikkuhiljaa katseen kohti uutta ja muuttuvia työntekemisen muotoja sekä työympäristöjä. Työ- ja oppiympäristöt muuntuvat yhä voimakkaammin kohti yhteisöä tukevaa tiivistä yhdessä tekemistä, viestintää sekä ketteryyttä ja luovuutta.

Modeo haluaa olla kalusteratkaisuillaan vahvasti mukana myös Helsingin kaupungin toimitilojen kehittämisessä ja modernisoinnissa. Lisäksi haluamme tukea Helsingin kaupunkia kohti kestävää kehitystä ja tuoda panoksellamme kestävän kehityksen ratkaisuja kalustukseen, kuten voidaan jo nähdä muun muassa uuden Helsingin Kaupunkiympäristötalon toteutuksessa.

Luonnollisesti Modeossa ollaan erittäin tyytyväisiä juuri päättyneen kilpailutuksen lopputulokseen. ”Odotamme innoissamme uuden sopimuskauden yhteistyötä. Kalustealan asiantuntijamme pursuavat uusia ideoita ja intoa päästä kädet savessa palvelemaan Helsingin kaupunkia, sekä olemaan mukana uusien kohteiden suunnittelussa ja toteutuksessa.” Kaarlejärvi lisää iloisena.

Juuri solmittu sopimus on ensimmäinen Helsingin kaupungin uuden kilpailutusmuodon mukainen sopimus ja sopimuskauden kesto on kolme vuotta ja yksi optiovuosi. Sopimuskauden kaupungin ostoarvio on noin 18 miljoonaa euroa.

Kiinnostuitko Modeosta? Tutustu ja lue lisää meistä.

Tutustu