Kohti aurinkoa

Auringonsäteet kääntävät katseet kohti tulevaa kesää ja terassikelejä.
Hay Palissade terassikalusteet ulkoterassilla
Hay Palissade terassikalusteet ulkoterassilla

Luet juuri uutta artikkelisarjaamme, jonka sisältöä koostaa Modeon sisustusarkkitehti Paula Tornberg. Julkaisemme juttuja uutuuksista ja mielenkiintoisista kalusteistamme sekä teemoitamme sisällöt johonkin pinnalla olevaan. Tarkoitus on pitää linja inspiroivana, kevyenä, yllätyksellisenä sekä helposti lähestyttävänä. Eniten haluamme antaa uusia katselukulmia sisustusalan ammattilaisille sekä sisustuksesta kiinnostuneille. Kaikki jutuissa esillä olevat tuotteet ovat edustamiemme tuotemerkkien taidonnäytteitä, joten mikäli kiinnostuit, otathan yhteyttä suoraan Modeon myyntiin tai suunnittelijaamme Paulaan :)

Kesä tulee ja terassit, parvekkeet sekä kuistit kaipaavat päivitystä ja laittoa. Tällä kertaa, ajankohtaisuuden nimissä olen koonnut teille terassikalusteita läpi Modeon brändien. Näitä olikin paljon ja halusin oottaa kunnon koosteen, jotta kirjosta saisi hyvän kuvan.

Aloitetaan metallisista: Scab Designilta on viimeaikoina tullut valikoimaan paljon myös verhoiltuja, puisia ja metallisia tuoleja. Yksi uutuuksista Trick-sarja. Materiaalit ovat joustavat ja oikeilla valinnoilla saat siitä kotoisen sisätiloihin, mutta myös leikkisän ulkotiloihin. Metallisiin kalusteisiin menee myös Arrmetin Log Mesh ja Lapalman Toe.

Metallikategoriaan sopii myös kuvissa olevat Systemtronicin Celes, Enean Pile, Lapalman Jey sekä Fermobin Bebop. Enealta nostin myös Street tuolin, joka ollut markkinoilla nyt parin vuoden ajan.

Mikä siinä petroolin värissä kiehtoo? Satellietin Dome muistuttaa mua typografiasta. Katso vaikka tarkemmin, aika monta fonttia ja myös logoa tulee mieleen? Saman brändin tuoleja ovat myös All plastic Chair ja Tatami 306. Scab Design ei koskaan petä, mitä tulee ulkokalusteisiin. Tykkään ristiriitaisesti Ginevra loungetuolista sekä Si-Si Dots -tuoleista

Sohvista ehdottomasti kiinnostavimmat ovat Bloomingvillen rottinkimainen Mundo-sohva, Satellietin Barca, Aliaksen Dehors ja enemmän divaanimainen nojatuoli Alias Armframe.

Jos kaipaat terassille muutakin, niin kiinnostavia kukkalaatikoita ja ruukkuja ovat esimerkiksi: Systemtronicin Crepe Plant -potit sekä Laura. Fermobilla on taas makee Basket-sarja sekä huikeet Hoop-valaisimet.

Tarkasta myös Santa & Cole Ramon, Satellietin Varese, Arrmetin Randa ja Viccarben Burin. Burin on muuten alun perin suunniteltu sisätiloihin ja se kannattaa ehdottomasti laittaa korvan taakse. Ja vielä yksi; Fermobin Lorette, joka edustaa hieman romanttisempaa tyyliä.

ja bonuksena! Hayn galvanoitu Pallisade ja alumiininen Satellietin Ypsilon 4790 sekä Magiksen Deja Vu. Nyt ne tuntuu kylmiltä, mutta onhan ne vaan sairaan makeet! Samaan sarjaan menee kyllä tuo Aliaksen pastatuolikin, eli Tagliatelle.

Toivottavasti saitte ideoita ja inspiraatiota kesäksi. Seuraavassa artikkelimme on vielä salaisuus ;)

Terveisin,

Paula Tornberg, sisustusarkkitehti Modeo

P.s: Mistä sinä haluaisit lukea seuraavan kerran? Kerro meille ja kokoamme parhaimmat sisällöt yhteen!

Kuvat: Scab Design, Satelliet, Hay, Lapalma, Arrmet, Systemtronic, Enea, Bloomingville, Alias, Fermob, Santa & Cole, Viccarbe, Magis

Lue lisää Paula Tornbergin inspiroivia sisustusartikkeleita.

Tutustu artikkeleihin