Modeo ja Satelliet yhteistyöhön

Modeo solmi eksklusiivisen jälleenmyyntisopimuksen yhden Euroopan suurimman HoReCa-alan kalustemerkin kanssa.

Modeo on solminut eksklusiivisen jälleenmyyntisopimuksen hollantilaisen HoReCa-alan kalustejätin Satellietin kanssa. Sopimus vahvistaa Modeon jalansijaa laadukkaana ravintola- ja hotellialan kalustajana Suomessa.

Satelliet on 1971 perustettu ravintola- ja hotellikalusteiden suunnannäyttäjä. Tänä vuonna 50-vuotisjuhlaansa viettävä Satelliet on kasvanut vuosien myötä yhdeksi Euroopan suurimmista HoReCa-alan kalustebrändeistä.

Juuri solmittu sopimus on jatkoa Modeon ja Satellietin vuonna 2019 alkaneelle hedelmälliselle yhteistyölle. ”Yhteistyömme on ollut erittäin sujuvaa. Mahdollisuus edustaa Satellietin upeaa mallistoa yksinoikeudella Suomessa, on ollut Modeon toive pitkään. Olemme erittäin tyytyväisiä, että yhteistyö ja luottamus yritystemme välillä sai nyt hienon sinetin päälle.” kertoo Modeon varatoimitusjohtaja Jukka-Pekka Harju tyytyväisenä.

Satelliet haluaa mallistollaan luoda unohtumattomia kokemuksia sekä vastata asiakkaiden ja asiakastilojen muuttuviin toiveisiin ja tarpeisiin. Satellietin yksi tärkeimmistä kulmakivistä on vuoden alussa lanseerattu Satelliet Originals -mallisto. Laaja Originals -mallisto sisältää niin klassisen eurooppalaisen muotokielen kuin minimalistisen skandityylin kalusteita. Useat kalusteet ovat räätälöitäviä ja niistä voidaan koostaa uniikkeja kokonaisuuksia toteutettavaan tilaan. Mallisto koostuu sisä- sekä ulkokalusteista.

Satelliet on hyvin tyytyväinen sopimuksen solmimiseen Modeon kanssa” kertoo Satelliet Hospitalityn asiakkuuspäällikkö Bouke Jongsma. ”Molemmat yritykset ovat markkinajohtajia omalla alallaan. Sopimuksen myötä voimme menestyä yhdessä ja luoda upeita hotelli- ja ravintolakalustuksia Suomessa” summaa Jongsma.

Tutustu Satelliet-tuotemerkkiin täällä tai ota yhteyttä ja kysy lisää [email protected]

Modeo on Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n virallinen yhteistyökumppani ja toiminut mm. VALO Hotel & Workin suurimpana irtokalustetoimittajana.

Satellietin malliston terassikalusteet, niin varastotuotteet kuin tilaustuotteet (pdf), ilmaisella toimituksella Suomessa!

Kuvat: Satelliet
Mr. Moos Bar & Bistro, Breda Hollanti. Ravintola Zalmhuis, Rotterdam Hollanti.

Kiinnostuitko Modeosta? Tutustu ja lue lisää meistä.

Tutustu