VALO Hotel & Work

VALO Hotel & Workin toimistokalusteiden, hotellikalusteiden ja ravintolakalusteiden suurimpana irtokalustetoimittajana toimi Modeo.
Kohde
Hotelli
Sijainti
Helsinki

VALO Hotel & Work on SSA Projectin rakennuttama uniikki hotellikonsepti. VALO yhdistää majoitus- ja toimistotilat samaan rakennukseen tarjoten modernin toimintaympäristön liikematkustajille. VALO Hotel & Workissa on 422 huonetta yöpymiseen ja työskentelyyn sekä 13 erilaista tapahtuma- ja kokoustilaa, ravintola, baari sekä wellness-alue. Modeo toimi kohteen suurimpana toimistokalusteiden, hotellikalusteiden ja ravintolakalusteiden irtokalustetoimittajana.

Uuden sukupolven hotelli ja toimitila

VALO Hotel & Work yhdistää majoitus- sekä toimistotilat samaan rakennukseen tarjoten näin modernin toimintaympäristön business-ihmisille, yrityksille sekä liikematkustajille. Kaikki rakennuksen tilat on suunniteltu toimimaan vähintään kahdessa eri käyttötarkoituksessa.

Päivisin valoisat ja harmoniset työ- ja neuvotteluhuoneet muuntuvat illan tullen kodikkaiksi, lämminhenkisiksi hotellihuoneiksi. VALOssa asiakas voi myös tehdä töitä coworking-alueella, kokoustaa sekä pitää workshoppeja, seminaareja ja tapaamisia upeissa puitteissa. Tarjolla on korkeatasoista lounasta sekä illallista Bistro ELOssa sekä kansainvälinen cocktailbaari Lounge & Bar Suo. VALOn ylimmässä kerroksessa sijaitsee kattava wellness-osasto hirsisaunoineen.

VALO Hotel & Workissa on yhteensä 422 huonetta ja kolme erilaista huoneluokkaa, jotka toimivat niin majoituksen kuin työ- ja tiimitiloina: VALO Smart, VALO Comfort ja VALO Deluxe.

Laadukkaita kalusteita suomalaiselta toimijalta

Hotellin sisustusprojektissa kohteen suurin irtokalustetoimittaja oli Modeo, 100% suomalainen kalustealan osaaja. Modeo toimitti VALO Hotel & Workiin mm. aulatilojen kalusteita, ravintola- ja baarikalusteita sekä huoneiden irtokalusteita. Kalusteet valittiin Modeon monipuolisesta tuotemerkkien ja kalusteiden valikoimasta vastaamaan VALO Hotel & Workin tarkkoja toiveita ja kalusteille määriteltyjä käyttövaatimuksia.

Valopiha ja ravintolatilat

Hotellissa on upea atrium-tyylinen valopiha. Valoisalla valopihalla on katsomoportaikko, joka toimii sekä tapahtumatilana että kulkuportaana Work-alueelle. Portaikko soveltuu myös työn tekoon sekä ad hoc -palaverointiin. Valopiha on koko rakennuksen sydän, jonka läpi eri puolilta tulevat ihmiset kulkevat. Se on aamiaisen ja lounaan paisuntatila, päiväsaikaan siinä voi tehdä töitä tai tavata asiakkaita, iltaisin se toimii vieraiden olohuoneena. Ajanviettoon ja hengailuun sopivat mainiosti Parolan klassiset rottinkiset riippukeinut sekä mukavat Hakola Bobo-sohvat Sancal Pion-sivupöytien kanssa. Valopihalla on kiintokalusteratkaisuiden lisäksi HAY:n Palissade-tuolit ja Conet-ruokailupöydät sekä Woodnotes-baarituolit.

Ravintoloiden sisustus ilmentää rentoa skandinaavista yhteisöllisyyttä ja kalustevalinnat pyrittiin pitämään myös pohjoismaisina. Ravintola Bistro ELO tarjoilee sekä aamiaista, lounasta että illallista. Ravintolakalusteissa oli tärkeää, että ne toimisivat jokaiseen kattaukseen ja olisivat kestävät sekä mukavat käytössä. Bistro ELOon ja Lounge & Bar SUOhon valittiin monipuolinen kattaus kalusteita mm. Mobel Copenhagen, Nikari, Menu, HAY, &Tradition ja Iittala -tuotemerkeiltä.

Monipuoliseen työntekoon sopivat kokous- ja työtilat sekä hotellihuoneet

VALO Hotel & Workissa on useita erilaisia kokous- ja tapahtumatiloja, coworking- ja työtiloja. Lisäksi huoneet sopivat myös työskentelyyn sekä pieniin tapaamisiin.

Hotellihuoneisiin valikoitui Modeolta etenkin sujuvaan työntekoon sopivia kalusteita, kuten esimerkiksi säädettävät Lapalma Yo-läppäripöydät, Lintex-tussitaulut sekä valaisimia. Deluxe-huoneissa on lisäksi Modeon toimittamat Adean Bonnet Club -nojatuolit, Sancalin Elephant-rahit ja suomalaisen Matrin Lempi-yöpöydät.

Jokaisessa kokoustilassa on oma ainutlaatuinen tunnelmansa ja käyttötarkoituksensa. Pirteässä workshop-tilassa on pieniä kalusteryhmiä, jotka muodostuvat muun muassa Selkan Linen-pikkupöydistä sekä rennoista Lapalman Kipu-raheista. Kokoustilojen yhteydestä löytyy myös asiakkaita palveleva kahvitori, jossa on leikkisät Tunton Balloon-valaisimet.

Päivittäiseen työntekoon soveltuvassa hiljaisen työn tilassa on hyvää ergonomiaa tukevat juuri käyttäjälleen sopivaksi säädettävät Modeo Oma malliston Empire-sähköpöydät omaa rauhaa antavilla välisermeillä, sekä hauskat kuppimaiset Softlinen Moia-nojatuolit Lapalman YO-läppäripöydän kanssa rennompaan työskentelyyn.

Lisäksi Modeolta valittiin hotellin ylimmän kerroksen ylelliselle wellness-osastolle suomalaisuutta korostavat Nikarin rennot Archipelago-tuolit ja pölkkymäiset Arte Biennale -jakkarat.

Tyytyväinen asiakas kruunaa onnistuneen kalusteprojektin

Modeolle on sydämenasia, että asiakas on aina mahdollisimman tyytyväinen kalustusyhteistyön lopputulokseen. VALO Hotel & Workin kalustusprojektissa asiakkaan kanssa pidettiin tiivistä yhteyttä ja varmistettiin kaikkia osapuolia miellyttävä lopputulos. Kalustekokonaisuus on harmoninen ja toimii hyvin jokapäiväisessä käytössä. VALO, joka oli Modeon suurin hotellin kalusteprojekti, avasi ovensa syksyllä 2020 osoitteessa Mannerheimintie 109, Helsinki.

Modeon kanssa yhteistyö sujui hyvin. Heidän monipuolisesta kalustevalikoimastaan löytyi myös VALO Hotel & Workin brändiä tukevia merkkejä, kuten esim. Emeco, jonka valikoimasta löytyi 90% kierrätetyt 1 Inch Reclaimed -tuolit.

Minna Hurme, Head of Design, SSA Hotels Oy

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä projektiisi uniikit kalusteratkaisut

Lähetä tarjouspyyntö

Lisää referenssejä