Sancal

Leikkisät ja ajattomat Sancal-kalusteet luovat ainutlaatuista tunnelmaa, niin toimistoon kuin ravintola- ja hotelliympäristöön

Hauskat Sancal-tuotemerkin kalusteet luovat yllättävää ja ainutlaatuista tunnelmaa niin toimistoon kuin ravintola- ja hotelliympäristöön. Espanjalainen 1970-luvulla perustettu huonekalu- ja tekstiilivalmistaja saa inspiraationsa Espanjan auringon alla. Espanjassa vielä tänäkin päivänä toimiva yritys, hyödyntää tuotannossaan osaavia käsityöalan artesaaneja. Vuosikymmenien kuluessa ja sukupolvien vaihduttua, perheyritys Sancalin kalusteet ovat muuntuneet hillityistä kohti irrottelevaa ja tunteita herättävää tyyliä.

Sancalin muotokieli on ajaton ja leikkisä, mutta funktionaalinen. Värien ja printtien käyttö tekstiileissä ja kalusteissa on rohkeaa. Värien käytöllä Sancal haluaa ilmentää tunteiden laajaa skaalaa sekä luo tunne-elämyksiä. Yksi muotoilun lähtökohdista on tehdä tuotteita, joilla on vahva oma identiteetti, mutta ovat samalla myös personoitavissa asiakkaan toiveen ja käyttötarkoituksen mukaan.

Sancal tekee yhteistyötä useiden kansainvälisesti tunnettujen muotoilijoiden kanssa. Laatu ja tarkkaan harkittu muotoilu näkyy kalusteiden täydellisissä yksityiskohdissa. Sancal haluaa kalusteillaan luoda ainutlaatuisia tiloja, joissa on kodinomainen ja miellyttävä tunnelma. Brändin monipuoliset kalusteet sopivat monipuolisiin käyttötarkoituksiin aina kodeista, julkitiloihin ja horeca-ympäristöön.

Sancalin tuotteet tukevat kestävää kehitystä ja se on yksi yrityksen tuotesuunnittelun lähtökohdista. Lisäksi Sancalin Espanjassa sijaitseva tehdas tuottaa muun muassa tehtaaseensa tarvittavan sähkön itse omilla aurinkopaneeleillaan.

Tutustu tuotteisiin Sancalin verkkosivuilla