Showroom

Modeon myymälät palvelevat 13 paikkakunnalla ympäri Suomen. Kattavimman Showroom-kalusteiden valikoiman sekä Yrjö Kukkapuro Showroomin löydät Helsingin Arabianrannasta.

Modeon myymälät palvelevat 13 paikkakunnalla ympäri Suomen. Myymälämme palvelevat niin yksityisasiakkaita kuin yritysasiakkaita. Toimitamme asiakkaan toiveen mukaisesti kaiken aina kotiin tulevasta työtuolista tai sähköpöydästä laajoihin yritysten ja toimitilojen kalustekokonaisuuksiin.

Toimistokalusteita, ravintolakalusteita sekä Yrjö Kukkapuro -mallisto

Helsingin myymälässämme on kattavin Showroom-kalusteiden valikoima. Valikoima kattaa laadukkaiden toimistotuolien ja sähköpöytien malliston sekä muiden toimistokalusteiden ja toimiston lisävarusteiden valikoiman. Lisäksi Showroomissa on esillä ravintolakalusteita, hotellikalusteita, terassikalusteita ja valaisimia.

Lisäksi Modeon Helsingin myymälän yhteydessä palvelee upea Yrjö Kukkapuro Showroom. Showroom on läpileikkaus Yrjö Kukkapuron tuotannosta kautta vuosikymmenien. Showroomin mallisto kattaa lähes koko tämän hetkisen Yrjö Kukkapuron tuotannon. Ergonomisiin kalusteisiin kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa ja koeistumassa paikan päällä.

Helsingin Showroom palvelee

Helsingin Showroom palvelee arkisin klo 9-17. Voit piipahtaa paikalle ja tutustua vapaasti kalustevalikoimaamme. Myyjämme auttavat mielellään sinua ja esittelevät sinulle Showroom-valikoimamme tuotteita. Lisäksi voit halutessasi varata erillisen ajan tutustumiseen. Suosittelemme tätä, kun etsitte esimerkiksi uusia kalusteita toimitiloihin tai asiakastiloihin työntekijöiden tai asiakkaiden käyttöön.

Sovi aika vierailulle tai tutustu myymälöihimme ympäri Suomen.

Tutustu ja ota yhteyttä