Basware

Värikkäät ja viihtyisät Baswaren monitoimitilat luovat modernin ja inspiroivan työympäristön
Kohde
Toimisto
Pinta-ala
3 200 m²
Työntekijöitä
250
Sijainti
Espoo

Modeo kalusti hankinnan ja taloushallinnon ohjelmistoja tuottavan Baswaren uudistetut toimitilat Espoon Leppävaarassa. Baswaren uudet 3200 m2 monitoimitilat tarjoavat modernin ja inspiroivan työympäristön 250 työntekijälle. Tilojen uudistus toteutettiin kolmessa eri vaiheessa kuluneen vuoden aikana.

Rohkea värien käyttö toimistossa inspiroi työhön

Taide, värit ja tarkkaan harkitut yksityiskohdat näkyvät vahvasti tilojen sisustuksessa. Baswaren oma pääbrändiväri on turkoosi, joka toistuu kalusteissa sekä tilojen muussa värimaailmassa. Sisustukseen liitettiin myös reilusti muita Baswaren bränditehostevärejä. Toimiston jokaiselle kerrokselle valikoitui oma värinsä kerroksen toimintojen mukaan. Sininen kerros rauhoittaa ja auttaa keskittymään tarkkuutta vaativaan työhön. Keltainen kerros innostaa, piristää ja rohkaisee keksimään uutta. Punainen kerros piristää ja tukee luovuutta uutta suunniteltaessa. Taidetta tuotiin tiloihin laittamalla laajasti esille nuorten taidekilpailusta Art of Baswaresta yrityksen taidekokoelmaan päätyneitä tauluja, veistoksia ja muita taideteoksia.

Monipuoliset kalusteet luovat modernit monitoimitilat

Modeo toimitti tiloihin kalusteet sisustusarkkitehdin suunnitelman mukaisesti. Työtiloihin toimitettiin Empire Basic -sähköpöydät, MODEO Flexi 2 Vave -työtuolit, MODEO Flexi Lounge nojatuolit, Luoto-seinäakustiikkalevyjä, MODEO VR neuvottelupöytiä sekä Mee Table sarjan baari- ja neuvottelupöytiä, kaappeja sekä säilytyslokeroita. Monitoimitiloista löytyy monipuolisesti erilaisia neuvottelutuoleja ja neuvottelupöytiä, sohvia, nojatuoleja ja raheja sekä vetäytymistiloja.

Brändi-ilmeen värit ja muodot toistuvat sisustuksessa

Laadukkaat ja tyylikkäät toimistokalusteet toimivat osana monimuotoista ja modernia toimistotilaa, muodostamalla erilaisia kokonaisuuksia kokouksille, tapaamisille, sekä ryhmätyöskentelyyn ja hiljaiseen työhön. Korostetun värikkyyden vastapainoksi tilojen työ- ja sähköpöydät ovat neutraalin valkoisia ja työtuolit mustavalkoisia. Tarkkasilmäinen voi löytää kalusteista viittauksia Basware-brändiin; kalusteiden ja akustiikkasermien muotokielestä löytyy sama pyöreä muoto kuin Baswaren logosta ja akustiikkasermit ja -levyt leikattiin ja värjättiin brändin väreihin sopivaksi.

Tilat ovat ehtineet olla henkilökunnan tositestissä muutamien kuukausien ajan ja niihin on lähes poikkeuksetta ihastuttu. Uusi, värikäs ja inspiroiva sekä monipuolinen ympäristö tukee tehokasta työskentelyä ja vapaa istumajärjestys on ensi kummastelun jälkeen lähtenyt toimimaan. Jokaiselle tuntuu löytyneen oma suosikki neuvottelutiloista tai työskentelyalueista. Erityistä kiitosta on saanut nyt hyvin esillä oleva, oman nuorten taidekilpailumme tuottama taide, jota löytyy kaikista kerroksista. Budjetissa pysyttiin ja tila näyttää meiltä, Baswarelta.

Mirja Nykänen, Senior Manager Global Facilities, Basware

Lisää referenssejä