Life Science Center Showroom

Vaihtuvia tunnelmia Life Science Centerin uudessa Showroomissa Espoon kattojen yllä.
Kohde
Showroom
Sijainti
Espoo

Life Science Center Showroom on uusi ja tyylikäs edustustila Life Science Centerin ylimmässä 7. kerroksessa. Espoon Keilaniemessä sijaitseva Life Science Center on merkittävä biotiede- ja teknologiayritysten keskittymä. Showroom-tila tulee toimimaan Life Science Centerin viihtyisänä lounge-tilana sekä edustustilaisuuksissa ja neuvottelutilana.

Kalustuksen lähtökohtana oli tuottaa muista perinteisistä edustustiloista sisustukseltaan poikkeava tila. Tilaan haluttiin selkeälinjainen skandinaavinen sisustus, jossa olisi käytetty luonnonmateriaaleja, mutta joka olisi samalla moderni sekä vaikuttava.

Sisustuksessa ja kalusteissa on käytetty kauniita luonnonmateriaaleja, kuten Nordgrönan jäkälä-seinää ja jäkälä-kattopaneeleja sekä puupinnoissa saarnia. Tilan tunnelma ja tyyli vaihtuvat luonnonvalon mukaan, mutta myös Barrisol Oy:n toimittaman valoseinän ja katon valon väriä vaihtamalla.

Neuvottelukulmauksen pitkä kokouspöytä on Kimmo Koskivaaran muotoilema, Suomessa valmistettu Meetable-pöytä saarni pinnalla. Neuvottelutuolit pöydän ympärillä ovat Maarte-tuolit Viccarben mallistosta. Sohva-alueelle valikoitui Viccarben Levitt-kulmasohva ja nojatuolit sekä Burin Mini -sivupöydät. Baaripöydät ovat Oma Modeo -mallistosta ja tuolit Meetable-sarjan baarituoleja.

Showroom-tilan näyttävät valaisimet ovat Nemon Crown Plana -kattokruunu, Neko Fusion Spot -kohdevalaisimet sekä kultaiset Tom Dixon Melt -kattovalaisimet.

Asiakas: Life Science Center

Lisää referenssejä