Simpukoita, gelatoa ja kottikärryjä

Kesästä jäi mieleen herkullinen jäätelö, tuoksuva nurmikko, kylmä jäätee sekä meri ja matkaunelmat.
Enea Puck-rahit

Luet juuri artikkelisarjaamme, jonka sisältöä koostaa Modeon sisustusarkkitehti Paula Tornberg. Julkaisemme juttuja uutuuksista ja mielenkiintoisista kalusteistamme sekä teemoitamme sisällöt johonkin pinnalla olevaan. Tarkoitus on pitää linja inspiroivana, kevyenä, yllätyksellisenä sekä helposti lähestyttävänä. Eniten haluamme antaa uusia katselukulmia sisustusalan ammattilaisille sekä sisustuksesta kiinnostuneille. Kaikki jutuissa esillä olevat tuotteet ovat edustamiemme tuotemerkkien taidonnäytteitä, joten mikäli kiinnostuit, otathan yhteyttä suoraan Modeon myyntiin tai suunnittelijaamme Paulaan :)

Ennen syksyä halusin koostaa teille vielä yhden kesään haikailevan artikkelin. Seuraava sisältö liippaa ensimmäisen artikkelini ”Nappeja ja metrilakua” poimintoja leikkimielisyydellään, mutta toisaalta koosteessa on erittäin paljon uutuusarvoisia kalusteita. En missään nimessä halua puhua vielä syksystä, kun kesää on vielä hetki jäljellä, mutta uskon, että vahvat värit ja muodot tulevat olemaan pinnalla myöhemminkin tänä vuonna. Suunnittelijaa haastetaan, mutta toisaalta saamme luoda jotain aivan erilaista ja kokeilevaa. Semmoisena näen loppuvuoden, miten sinä näet sen?

Kun mietin mennyttä ja vielä jäljellä olevia seikkailuja, on ja oli se ainakin näitä:

Jäätelöä: kurkkaa Satellietin Gelato, Aron LT, ScabDesignin Piu. Samaa muotokieltä edustaa myös Softlinen Baixa, josta tulee mieleen pesäpalloräpylä, joka sekin toki kesään liittyy!

Jääteetä: &Traditionin Flowerpot. Ruostumattomasta teräksen värisestä valaisimesta tulee mieleen jäät. Sancalin Pion -pöytien kiiltävä maalipinta taas muistuttaa mehujääpuikosta. Herkulliset, samankaltaiset muodot näkyvät myös Kukkapuron klassikko Saturnus-pöydässä.

Tuoreen leikatun nurmikon tuoksu: Magiksen Trotter. Enean Puck-rahit (kts. otsikkokuva) voisivat mennä tulppaanien nupusta? Näissä raheissa on muuten loistavaa se, että niissä on metallinen sokkeli! Ei tarvite pelätä kenkien likaannuttavan verhoilua. Valittavat metallisävyt myös erinomaiset! Rahia saa lukittuvilla rullilla tai ilman. Ja kokoja on useampaa, joten voit valita keskikalusteeksi vaikka isomman rahin, Tarkista myös Menun Levitate -valaisin sekä Scabdesignin Lisa-swing.

Merta: Magigsen ripustettavat Fish-elementit, meren sininen syli Sancal Mosaico -sohva, Menun Dancing -valaisin, Frederician Trinidad -tuoli ja Arperin Adell -tuolit muistuttavat simpukoista. Sähkönsininen on ollut pinnalla jo pitkään, enkä voinut olla poimimatta yhtä tämän hetken suosikkiani: Hayn Petite Standardia. Herkullisen sinisen lisäksi tuoli muuntautuu klassikoksi puun sävyissä.

Niittykukkia: Moooi Hortensia on kuin kedolle istuisi, kirjaimellisesti! Satellietin Kesy muistuttaa myös kukista. Pidän siitä, että istuimen reunat on pyöristetty. Se tuo tuoliin linjakkuutta. Kurkkaa myös Lepon uusi Boa, jonka suunnittelun takana on Sisustusarkkitehtitoimisto Fyra. Myös Arrmetin Dam HO viehättää kerroksellisuudellaan. Koko sarja on mielestäni mahtava! Siitä löytyy niin neuvottelu,- yleis, ja baarituoleja eri jalustoin.

Reissuun: ei tohdi vielä lähteä, mutta onneksi Miniformsin Kolos vie ajatusleikin voimin Rooman Colosseumille. Jos vielä Roomasta haluaisi tehdä koukkauksen Pisaan, niin ehkä pöydässä voi nähdä myös Pisan kaltevan kellotornin. Tai kenties myös Kartellin Colonna?

Näiden mieli,- ja kielikuvien lisäksi haluan vielä nostaa kuvin oheiset tuotteet:

Toivottavasti saitte ideoita ja inspiraatiota seuraavaan sisustusprojektiin. Seuraavan artikkelin aihe on HYVÄ JEMMA!

Terveisin,

Paula Tornberg, sisustusarkkitehti Modeo

P.s: Mistä sinä haluaisit lukea seuraavan kerran? Kerro meille ja kokoamme parhaimmat sisällöt yhteen!

Kuvat: Menu, Miniforms, Satelliet, Made by Choise, Fredericia, Moooi, Sancal, SCAB, Kartell, Normann Copenhagen, LD Seating, Ferm Living, Sedus, Arper, Lepo, Arrmet, Softline, &Tradition, Yrjö Kukkapuro

Lue lisää Paula Tornbergin inspiroivia sisustusartikkeleita.

Tutustu artikkeleihin