Fornasarig

Fornasarig on italialainen jo vuonna 1878 toimintansa aloittanut perheomisteinen yritys, jonka historia tuolien valmistuksessa on yksi maailman pisimmistä. Yritykseltä löytyy laaja valikoima nykyaikaisia ja innovatiivisia tuoleja, sohvia ja pöytiä. Yrityksen kalusteita käytetään ympäri maailman hotelleissa, ravintoloissa, risteilyaluksissa, yliopistoissa sekä monissa muissa tiloissa.

Ainutlaatuista valikoimassa on Link-tuoteperheen pinottavat tuolit ja pinottavat pöydät, joita voidaan kasata useiden kymmenien pinoihin, jopa 60 kappaleeseen asti. Ainutlaatuisen pinottavuuden ansiosta ne ovat omaa luokkaansa käytettäväksi esimerkiksi auditorioissa ja oppimistiloissa.

Fornasarigin tuotteet tehdään kokonaan Italiassa yrityksen tehtaalla. Kaikki tuotteet ovat suunniteltu ja testattu julkisiin tiloihin ja niillä on 10 vuoden takuu. Fornasarigin sitoutuminen ympäristönsuojeluun näkyy yrityksen raaka-aineiden valinnassa, esimerkiksi valmistuksessa käytetty puu on peräisin eurooppalaisista kestävästi hoidetuista metsistä, joissa varmistetaan ekosysteemin kunnioitus ja metsän monimuotoisuus.

Tutustu tuotteisiin Fornasarigin verkkosivuilla