Pedrali

Italialaista muotoilua

Pedrali on italialainen yritys, joka valmistaa nykyaikaisia kalusteita, sisustuselementtejä ja valaisimia toimistoihin, koteihin ja julkitiloihin. Pedralin valikoima on tarkkaan harkitun ja huolellisen tutkimuksen tulos. Tavoite on luoda funktionaalisia ja monipuolisia designkalusteita ympäristövaikutukset minimoiden.

Yritys on sataprosenttisesti italialainen, ja huonekalut valmistetaan yksinomaan Italiassa yhdistämällä perinteitä ja innovaatioita, insinööritaitoa ja luovaa neroutta. ”100 % Made in Italy” -filosofia toteutuu yrityksen pääkonttorilla Mornico al Seriossa (Bergamossa), missä arkkitehti Cino Zucchin suunnittelema automatisoitu varasto sijaitsee, sekä puuosastolla Manzanossa (Udinessa).

Yrityksen perusti Mario Pedrali vuonna 1963 pienessä työpajassa Palazzolo sull’Ogliossa, Brescian maakunnassa, missä hän alkoi valmistaa ensimmäisiä ulkokäyttöön tarkoitettuja taottuja rautatuolejaan. Yhtiö alkoi 1970-luvulta lähtien tehdä yhteistyötä sekä italialaisten että ulkomaisten arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa ja erikoistui yhä enemmän teolliseen tuotantoon, joka kohdistui sopimuskalusteisiin. Tänä päivänä, hänen lastensa, Monican ja Giuseppen johdolla, yritys työllistää jopa 350 työntekijää.

Tutustu tuotteisiin Pedralin verkkosivuilla