Aalto-yliopisto Väre

Modeo toimitti Aalto-yliopiston tiloihin yli 350 sähkötyöpöytää, 500 työtuolia sekä muita toimistokalusteita.
Kohde
Koulu- ja oppimisympäristö
Sijainti
Helsinki

Tänä syksynä Espoon Otaniemessä on entistä enemmän taidetta, suunnittelijoita, taiteilijoita, arkkitehtejä ja elokuvantekijöitä, kun Helsingin Arabian kampuksen opiskelijat muuttavat Espooseen uuteen Väre-rakennukseen. Väreen modernit oppimisen ja luovan työskentelyn tilat mahdollistavat monialaiset kohtaamiset ja sujuvan työskentelyn.

Ajanmukaisia kohtaamistilojen kalusteita

Modeolla on ollut kunnia olla tiiviisti mukana rakennuksen toimistotilojen kalustamisessa. Modeo toimitti tiloihin kohteen suurimpana yksittäisenä kalustetoimittajana yli 350 sähkötyöpöytää pöytäseinäkkeineen, 500 työtuolia sekä tyylikkäitä ja ajanmukaisia lounge- ja kohtaamistilojen kalusteita. Uusien tilojen myötä luovuus ja menestys ei jää ainakaan puitteista kiinni.

Suomalaisia ja kansainvälisiä huippuosaajia

Espoon Otaniemen kampus kokoaa saman katon alle suomalaiset ja kansainväliset suunnittelun, taiteen, arkkitehtuurin ja vuonna 2019 myös kaupallisen alan huippuosaajat. Uuden Väre-rakennuksen on suunnitellut Verstas Arkkitehdit. Aalto-yliopistokiinteistöt Oy:n omistamaan rakennukseen sijoittuu myös Metrokeskus palveluineen.

Kalusteiden toimitus sujui helposti, vaivatta ja tietenkin ennalta sovitun aikataulun mukaisesti Modeon kalusteasennustiimin moottoroimana. Selkeät nuotit asennukseen tulivat Aalto yliopistokiinteistöjen ACRE:lta joiden mukaan logistiikan oli selkeä edetä.

Asiakkuusjohtaja Tuukka Mustonen, Modeo

Lisää referenssejä