B. Braun Medical

B. Braun Medicalin toimiston sisustus ja kalusteet huokuvat levollista rauhaa ja harmoniaa.
Kohde
Toimisto
Sijainti
Helsinki

B. Braun Medical on yksi maailman johtavista terveydenhoitoalan yrityksistä. Yritys tarjoaa terveydenhoitoratkaisuja ja valmistaa terveydenhoitoalan tuotteita. Helsingin Pitäjänmäen Ultimes Business Gardenissa sijaitseva yritys uudisti toimitilansa keväällä 2020.

Sisustuksessa toteutuu yrityksen brändi-ilme skandinaavisilla vivahteilla

B.Braun Medicalin tilojen sisustuksen värimaailma sekä kalusteratkaisut suunniteltiin kansainvälisen yritysbrändin linjojen mukaisesti. Lisämaustetta sisustukseen modernit tilat saivat skandinaavisista vivahteista. Toimiston värimaailma on levollisen vaalea ja raikas. Väripilkkuina sisustuksessa toimivat turkoosi ja violetti. Tilojen sisustuksen suunnitteli Sisustusarkkitehdit Monni & Koskivaara ja kalustuksen toteutti Modeo.

Toimiston työskentelytiloista suunniteltiin rauhalliset ja muuntojoustavat tilat, niin yksilölliseen työpistetyöskentelyyn kuin vetäytymistä ja keskittymistä vaativiin työtehtäviin. Toimitilojen lounge-tilasta luotiin työntekijöiden yhteisöllisyyttä ja kohtaamisia tukeva valoisa ja energisoiva sydän. Lounge-tila toimii hengähdyspaikkana toimiston kiireistä sekä rennompana Work Cafe -työskentelyn mahdollistajana.

Ergonomiset työpisteet ja rennot Lounge-tilat

Modeo kalusti tilat Sisustusarkkitehdit Monni & Koskivaaran sisustussuunnitelman mukaisesti. Työpisteet varustettiin 2-moottorisilla ergonomisilla Empire-sähköpöydillä sekä apteekkarinkaapeilla ja liukuovikaapeilla. Työtuoleiksi valikoitui laadukkaat, aktiivista istumista tukevat Interstuhl PUREis3 työtuolit.

Lounge-tilojen sohva-alue kalustettiin Softrend Sans -kulmasohvilla, August -korkeilla sohvilla ja raheilla, sekä violeteilla Oma Modeo Flexi-nojatuoleilla. Tilan keittiöalue erotettiin sohvatilasta hauskalla pitkällä baaritiskillä sekä Hay About a stool -baarituoleilla. Lounge-tilasta löytyy myös uuden ajan mukainen korkea VR-baaripöytä, jota ympäröivät Normann Copenhagen Norm -baarituolit ja Hayn riippuvalaisimet.

Ekologisuutta materiaalivalinnoilla

Kokoustilat varustettiin Oma Modeo– ja Inclass-neuvottelupöydillä sekä tyylikkäillä verkkoselkäisillä ICF Stick -neuvottelutuoleilla. Skandinaavista vivahdetta kokoustilat saavat kierrätetystä aaltopahvista valmistetuista Graypants-riippuvalaisimista sekä suomalaisesta pintaturpeesta valmistetuista akustiikkapaneeleista.

Olemme tyytyväisiä tilojen toteutukseen. Uudessa toimistotilassa tilojen avaruus ja valoisuus toteutuu hyvin.

Juha Huhtala, Finance Manager SSC Scandinavia, B. Braun Medical

Lisää referenssejä