Compass Group ravintola

Skandinaavista ilmettä ja vaalean eri sävyjä Arabian uudessa lounasravintolassa.
Kohde
Ravintola
Sijainti
Helsinki

Compass Groupin juuri avautunut lounasravintola on harmoninen kokonaisuus, jossa maukas lounasruoka yhdistyy skandinaavisen vaaleaan sisustukseen ja kutsuu viihtymään. Modeo toimitti Helsingin Arabianrannassa sijaitsevan ravintolan business- ja opiskelijapuolelle irtokalusteet sekä kiintokalusteet.

Ravintolassa on niin sanottu business-puoli kaikille lounasruokailijoille sekä opiskelijaravintola opiskelijoiden käyttöön. Modeo toimitti tilaan kalusteet suunnittelutoimiston Pinto Designin sisustussuunnitelman mukaisesti. Tilan sisustuksessa haluttiin toimia kustannustehokkaasti sekä ekologisesti. Osana sisustusta käytettiin jo olemassa olleita kalusteita, jotka saatiin soinnutettua eleettömästi tilaan.

Ravintolan tuolit ovat Fameg-tuotemerkin käsinojattomia sekä käsinojallisia pyökistä valmistettuja Nopp-tuoleja ja Modeo Oma pyöreitä pöytiä ja Piano -pöytiä. Lisäksi ruokailupöytiin pehmeyttä ja olohuonemaisuutta tuovat erilaiset sohvaratkaisut. Ravintolan baarituolit ovat Pedralin Babila-mallistoa ja korkeat pöydät Pedralin Fluxo-pöytiä. Valaisimiksi valittiin okran väriset New Works Material-valaisimet sekä kauniit, lasista valmistetut Airam Wirkkala-valaisimet. Irtokalusteiden lisäksi ravintolatiloihin toimitettiin useita ravintolan kiintokalusteita kuten linjastoja, salaattipöytä, juomapiste, kassapiste sekä lautaspiste.

Asiakas: Compass Group Finland
Suunnittelutoimisto: Pinto Design, sisustusarkkitehti Peppi Kankkunen

Kiinnostuitko Modeon kalusteista ja palveluista?

Ota yhteyttä

Lisää referenssejä