MTV Studio (Vallila)

MTV:n uudelle Vallilan studiolle luotiin raikas, muunneltava ja ilmeikäs kalustekokonaisuus.
Kohde
Uutisstudio
Sijainti
Helsinki

MTV:n ja Modeon yhteistyö sai jatkoa uusien studiotilojen myötä, kun vanhan Pöllölaakson vuokrasopimus oli päättymässä ja uusien tilojen pohtiminen tuli ajankohtaiseksi. Modeon kalustettua edellisetkin studiotilat oli yhteistyön jatkaminen luontevaa. Modeo toteutti alkuvuonna 2023 valmistuneeseen projektiin studiotilojen irtokalusteet ja irtomatot – lopputuloksena on raikas, tyylikäs ja tarkoitustansa palveleva kokonaisuus.

Projektin lähtökohdat

”Hankkeen tarkoituksena oli rakentaa yhteiset tilat koko MTV:n henkilökunnalle. Halusimme luoda elämyksellisen asiakaspolun niin vieraille, kuin henkilöstölle. Uusissa tiloissa studiot ja sisältötekeminen on tuotu kaikkien nähtäville” kertoo MTV Uutisten luova johtaja Johannes Kantelinen.

Kohteessa kalustettavana olikin tavallista harvinaisempia erikoistiloja, kuten kolme studiolavaa, jotka Modeo kalusti. Asiakkaan kriteereitä kalustukselle määritti vahvasti tilojen käyttötarkoitus; kalusteiden tuli olla helposti siirreltäviä, säädettäviä sekä kokonsa puolesta studiolavalle sopivia. Myös istuinsyvyys, käsinojatyyppi ja värimaailma olivat kalustevalintojen lähtökohtia määrittäviä kriteereitä.

Halusimme luoda elämyksellisen asiakaspolun niin vieraille, kuin henkilöstölle. Uusissa tiloissa studiot ja sisältötekeminen on tuotu kaikkien nähtäville.

Johannes Kantelinen, luova johtaja, MTV uutiset

Kohteen suunnittelu

Suunnittelu kohteeseen toteutettiin Modeon oman asiantuntevan suunnittelijatiimin toimesta. Suunnittelun näkökulmasta kohde oli erittäin mielenkiintoinen, sillä tiloilla on moneen kohteeseen verrattuna poikkeuksellisen kattava näkyvyys ja myös puitteet kalustuksen toteutukselle olivat huikeat!

Kalusteet tiloihin valikoitiin asiakkaan ohjeistamien kriteerien pohjalta; eri malleja myös koeistuttiin ja asiakas teki päätöksen lopullisista valinnoista Modeon ehdotusten pohjalta. Eri ohjelmatuotantoihin persoonaltaan sopivat kalusteet löydettiin lopulta Yrjö Kukkapuron, Sancalin, Ondarretan, Seduksen sekä ICF:n valikoimista. Esimerkiksi Sancalin raikkaan oranssin Remnant nojatuolin eläväinen ja hauska muotokieli tuo studiolavalle kodikkuutta, pehmeyttä ja viihtyisyyttä. Yrjö Kukkapuron ikoniset Triennale nojatuolit puolestaan luovat omanlaisensa elegantin ja asiallisen tunnelman.

Lopputulos

Uuden Pöllölaakson studiotiloista kehkeytyi raikas, asiakkaan toiveiden mukainen ja ilmeikäs kokonaisuus. Myös asiakkaan väritoiveet saatiin toteutettua oivallisesti aina ”maikkarin” punaisesta Huomenta Suomen keltaiseen. Asiakkaan kanssa työskentely oli suunnittelutiimin osalta projektissa parasta, siinä missä asiakas toi projektiin mukaan oman innostuneisuutensa ja inspiraationsa tilojen suhteen. Projektin tavoitteet saavutettiin ja niin henkilöstö kuin ohjelmavieraatkin ovat viihtyneet hyvin uusissa tiloissa.

Olemme lopputuloksesta ylpeitä. Modeo on meille tuttu kumppani uutisten studiokalustusten osalta. Halusimme jatkaa hyvin sujunutta yhteistyötä ja suunnittelimme yhdessä uuteen huippumoderniin studiotilaan sopivat kalusteet.

Johannes Kantelinen, luova johtaja, MTV uutiset

Asiakas: MTV

Kalustus ja suunnittelu: Modeo

Kuvat: Modeo

Kalusteet: Sancal, Ondarreta, Sedus, Yrjö Kukkapuro, ICF

Kiinnostuitko Modeon palveluista tai kalustevalikoimasta?

Ota yhteyttä!

Lisää referenssejä