Stella Business Park

Stella Business Park on moderni ja monipuolinen yrityspuisto Espoon Leppävaarassa. Yrityspuisto koostuu neljästä talosta, jotka tarjoavat yrityksille toimistotiloja ja palveluita.
Kohde
Yrityspuisto
Pinta-ala
21 000 m²
Sijainti
Espoo

Espoon Leppävaarassa sijaitseva Stella Business Park on suosittu työpaikka- ja liiketila-alue, joka rakentuu neljästä talosta ja jossa toimii yli 80 yritystä eri toimialoilta. Yrityspuistossa on runsaasti ravintoloita, palveluita ja viihtyisiä oleskelutiloja, jotka luovat miellyttävän ja viihtyisän työympäristön.

Modeo oli mukana toteuttamassa Stella Business Parkin toimitilauudistusta, jonka kautta Stellassa toimiville yrityksille ja heidän asiakkailleen voitaisiin tarjota nykyaikaisia ja toiminnallisia tiloja, joihin asiakkaat voivat ylpeydellä tuoda myös vieraitaan.

Projektia työstettiin yhdessä kolmikantaan alan toimijoiden kesken, kiinteistönomistaja Antiloopin, suunnittelutoimisto Bolderin ja tilojen kalustajan Modeon kesken. Projekti käynnistyi Antiloopin halusta kehittää kiinteistöjään yhdessä vuokralaisten ja käyttäjien kanssa. Kehityshanke toteutettiin asiakkaiden ja ravintoloitsijan toiveita kuunnellen.

Ensimmäisessä vaiheessa kohteessa remontoitiin Terra-talon aula ja ravintola, jonka jälkeen kehitystyötä jatkettiin muissa auloissa ja tiloissa. Toteutettu aulauudistus oli tarpeen yrityspuiston ilmeen ja viihtyisyyden parantamiseksi. Stella Business Parkissa asiakasyritysten tiloihin kuljetaan lähes poikkeuksetta kiinteistöjen pääaulojen läpi, joten niiden yleisilme ja viihtyisyys vaikuttavat paljon myös ensivaikutelmiin, joita Stellan vuokralaisten vieraat saavat asiakasyrityksistä. Antilooppi ja Stellan tilojen käyttäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja samaa palautetta on tullut myös kohteessa vierailleilta.

Stella Business Parkin aulauudistus onnistui erinomaisesti. Projekti lähti liikkeelle halusta tarjota asiakkaille nykyaikaisia ja toiminnallisia tiloja, joita he voivat ylpeydellä tuoda myös vierailleen. Tämän lisäksi aulat ovat kiinteistöjen pääväylä, joten niiden yleisilme ja viihtyisyys ovat tärkeitä ensivaikutelman muodostumisessa.

Siiri Nolvi, Antilooppi

Kaikkiin neljään yrityspuiston taloon haluttiin luoda samankaltainen tyyli, kuitenkin niin, että jokainen aula olisi omannäköisensä. Uudistukset toteutettiin asiakkaiden ja ravintoloitsijan toiveita kuunnellen.

Projektin aikana yhteistyö Modeon kanssa tapahtui saumattomasti suunnittelutoimistona toimineen Bolderin kautta ja lopputulos on saanut paljon kiitosta kohteen käyttäjiltä. Tilojen käyttäjät ovat ottaneet uudistuneet tilat omakseen, ja aulatiloja hyödynnetään monipuolisesti niin työskentelyyn kuin muuhunkin oleskeluun. Stellassa toimii erikokoisia yrityksiä eri toimialoilta, joten yhteiset viihtyisät ja toimivat aulat toimivat tärkeänä kohtaamispaikkana eri alojen osaajien välillä.

Parasta projektissa ja Stellan uusituissa tiloissa on ollut käytännöllisyys ja se, että asiakkaat oikeasti hyödyntävät aulatiloja oleskeluun. Stella Business Parkin kehitystyön myötä on syntynyt entistäkin viihtyisämpi ja toimivampi ympäristö, joka kuvastaa Antiloopin halua kehittää kiinteistöjään yhdessä vuokralaisten ja käyttäjien kanssa.

Modeolta mukana projektissa oli avainasiakaspäällikkö Topi Tuomiaho.

Asiakas: Stella Business Park

Suunnittelutoimisto: Bolder

Kuvat: Esa Kapila

Kalusteet: Woud, Gubi, Lapalma, Arper, Enea

Kuvat kohteesta

Lisää referenssejä