Julkishallinnon kalusteet

Modeolta julkishallinnon kalusteet vahvalla kalustealan osaamisella. Palvelemme julkishallintoa aina asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan – suunnittelusta toteutukseen sekä kalustevalinnoista logistiikkaan ja kalusteiden asennukseen.

Julkishallinnon kalusteet vahvalla kalustealan osaamisella. Palvelemme julkishallinnon asiakkaita yli 14 vuoden ammattitaidolla. Vuosien varrella olemme kalustaneet kymmeniä erilaisia julkishallinnon toimistotiloja, oppimisympäristöjä ja asiakastiloja. Sopimusasiakkaitamme ovat muun muassa Senaatti-kiinteistöt ja KL-Kuntahankinnat. Olemme yksinoikeudella Vantaan ja Kauniaisten julkitila-, toimisto- sekä koulukalusteiden sopimustoimittaja. Lisäksi olemme Helsingin ja Espoon sopimustoimittaja toimistokalusteissa.

Vahvuutemme on julkishallinnon kalusteissa on asiantunteva palvelu ja kalusteratkaisut asiakkaan yksilölliset tarpeet ja vaatimukset tarkasti huomioiden. Oma logistiikka- ja asennustiimimme huolehtii että kalusteet toimitetaan halutussa aikataulussa ja asennettuina oikeille paikoilleen. Suositumpia julkihallinnon kalusteitamme ovat sähköpöydät, työtuolit, aktiivi- ja satulatuolit sekä sermit. Lisäksi toimitamme julkihallinnon kohteisiin runsaasti uniikkeja ja yllättäviä kalusteratkaisuja.

 

Suosituimmat julkishallinnon kalusteet

Ajankohtaista