Modeo Suomen suosituimmassa ravintola-alan ammattilaistapahtumassa

Fastfood & Café & Restaurant Expo Helsinki järjestetään 22.-23.3.2023 Messukeskuksessa

Iloisia uutisia kevätkauteen: Modeo osallistuu Messukeskuksessa järjestettävään Fastfood & Café & Restaurant Expoon! Vuodesta 2007 järjestetty tapahtuma on kasvanut ravintola-alan suurimmaksi ammattilaistapahtumaksi.

Kalustamme Live Kitchen alueen ravintolasalin, jonka yhteydessä oma messupisteemme LK1 sijaitsee. Live Kitchen on tapahtuman keskeisin alue. Se on tapahtumalava, jolla perinteisten luentojen sijaan tapahtuman vieraat ovat keittiössä kokkailemassa tapahtuman juontajan Sirly Ylläsjärven kanssa. Vieraat tuovat mukanaan reseptin ja keskustelunaiheen, Sirly ja vieras kokkaavat tapahtumayleisölle maisteluannoksia samalla kun he keskustelevat tapahtuman teemoista.

Live Kitchen -alueelta löydät mm. S•CAB ja Satelliet tuotemerkkien suosituimpia terassikalusteita, Kartellin näyttävät Kabuki -valaisimet, sekä Silenin neljän hengen vetäytymistilan. Messupisteellämme esittelemme tuoteuutuuden Flexbar -taittotiskin. Flexbar -taittotiski on nostettu tapahtuman tuoteinnovaatioiden sarjaan.

Koe, näe ja maista mitä ravintola-alalla tapahtuu juuri nyt. Inspiroidu, löydä uusia kumppaneita ja verkostoidu yhdessä alan huippujen kanssa. Tarjolla on kestävän kehityksen valintoja, ideoita sekä ajatuksia herättäviä keskusteluja ravintola-alan liiketoiminnan parantamiseksi.

Flexbar

Flexbar taittotiskin löydät osastoltamme LK1 . Monikäyttöiseksi suunniteltu Flexbar sopii niin viinibaariin kuin konferenssivieraiden vastaanottoon – sisällä sekä ulkona. Baaritiski on muotoiltu skandinaaviseen minimalistiseen tyyliin, joten se sopii useimpiin tiloihin.

Tyylikäs ja käytännöllinen Flexbar vie vähän säilytystilaa.

Flexbar -taittotiski on helppo ja nopea kasata, sekä taittaa kokoon. Sen kasaamiseen menee vain 30 sekuntia. Flexbar -taittotiskissä ei ole irtonaisia osia, eikä sen kasaaminen vaadi työkaluja. Katso video tästä!

Nähdään messuilla!

Modeo on yksi Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry:n pääyhteistyökumppaneista. Olemme työympäristöjen, hotellien ja ravintoloiden, julkisten tilojen ja asiakastilojen kalustamiseen erikoistunut 100 % suomalainen yritys. Teemme yrityksille kokonaisvaltaisia toimitilaratkaisuja, tilojen suunnittelusta tyylikkääseen kalustukseen. Tutustu Modeon kalustamiin kohteisiin.

Tervetuloa tutustumaan ravintola-alan tulevaisuuteen ja kokemaan uusimmat trendit Fastfood & Café & Restaurant messuille!

Kiinnostuitko Modeosta? Tutustu ja lue lisää meistä.

Tutustu